Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινάει η κατασκευή της νέας γέφυρας στον Ευρώτα

Ξεκινάει η κατασκευή της νέας γέφυρας στον Ευρώτα

Ξεκινάει η κατασκευή στη Πελοπόννησο της νέας γέφυρας στο Δήμο Ευρώτα, συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. Ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Σε τροχιά κατασκευής εισέρχεται η νέα γέφυρα του ποταμού Ευρώτα στη Σκάλα, καθώς μετά τη χθεσινή υπογραφή της σύμβασης από την  Περιφέρεια Πελοποννήσου το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στις επόμενες 15 μέρες.

Αυτό τουλάχιστον γνωστοποιήθηκε κατά τη χθεσινή εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης, η οποία έγινε παρουσία και του Δημάρχου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου. Όπως τονίστηκε, η νέα γέφυρα, συνολικού προϋπολογισμού 4.465.000 ευρώ, θα εκκινήσει άμεσα και μέσα σε 18 μήνες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, αναβαθμίζοντας τις οδικές μεταφορές στο Δήμο Ευρώτα και τη Νότια Λακωνία. Παράλληλα, βάσει του υφιστάμενου σχεδιασμού η παλιά γέφυρα θα αποδοθεί στους πεζούς και θα αναδειχθεί ως μνημείο.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος: «Πρόκειται για μια σημαντική μέρα, καθώς ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των δημοτών Ευρώτα. Σε 15 μέρες θεμελιώνεται αυτό το μεγάλο έργο».

Η μεταλλική γέφυρα στο Δήμο Ευρώτα- που βλέπεται στη φωτογραφία που ακολουθεί – έχει ηλικία άνω των 125 ετών και σε 18 μήνες θα έχει αντικατασταθεί.

Η γέφυρα στη σημερινή της μορφή.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024