Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσάλωσαν οι haters με την Bianca Atzei - Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στο Instagram

Ξεσάλωσαν οι haters με την Bianca Atzei – Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στο Instagram

Το μήνυμα για τις γυναίκες από την Bianca Atzei και τα σχόλια των haters.

Ήταν στις 18 Ιανουαρίου που η τραγουδίστρια Bianca Atzei έφερε στον κόσμο το μωράκι της Noa Alexander. Δύο μήνες μετά αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες με τους θαυμαστές της, με εμφανή τα σημάδια της γέννας.

Η Bianca Atzei πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα αποδοχής προς τις γυναίκες. Της γύρισε τελικά μπούμερανγκ, με πολλούς χρήστες να την κατηγορούν για επιδειξιομανία.

Ήθελε να ενθαρρύνει τις γυναίκες που δεν μπορούν να αποδεχτούν το σώμα τους μετά τον τοκετό. Ενώ πολλοί κατάλαβαν και εκτίμησαν τη χειρονομία της, καθώς πόζαρε με εμφανή τα σημάδια της καισαρικής, άλλοι το βρήκαν ανάρμοστο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την Bianca Atzei για επιδειξιομανία.

«Έχεις αφήσει στο σώμα μου το πιο όμορφο σημάδι της ζωής μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Bianca Atzei. Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι haters τα έβαλαν με την Bianca Atzei

Πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα, επιδεικνύοντας το αξιοζήλευτο σώμα της λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού της με τον Stefano Corti.

«Μετά από μια καισαρική, η κοιλιά δεν φεύγει αμέσως και μια ουλή παραμένει στο σώμα σου. Και πολλές γυναίκες δεν αποδέχονται τον εαυτό τους και τους κάνει κακό να κοιτάζονται στον καθρέφτη.

Αλλά από αυτή την τομή καταφέρατε να φέρετε στον κόσμο μια νέα ζωή. Και μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει μια άλλη γυναίκα που γίνεται μητέρα», ήταν ένα ακόμα σχόλιο που προσέθεσε για να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις της.

Φυσικά και θα βρίσκονταν οι γνωστοί haters για να την κατηγορήσουν και να την αμφισβητήσουν. «Φαίνεται ότι γέννησε μόνο αυτή. Το οποίο για όνομα του Θεού είναι κάτι όμορφο, αλλά και το πιο φυσικό πράγμα που μπορεί να συμβεί. Όλο αυτό μου φαίνεται καθαρή επιδειξιομανία», σημείωσε χρήστης στα σχόλια.

«Όλα αυτά για να δείξει ότι είναι γυμνασμένη κτλ. Όλοι κάνουν τα ίδια πλέον. Ήταν απαραίτητο Bianca;» ρώτησε ένας από τους followers την τραγουδίστρια.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024