Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά - Οι εντυπωσιακές τούρτες και το μαϊμουδάκι

Ελένη Φουρέιρα: Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά – Οι εντυπωσιακές τούρτες και το μαϊμουδάκι

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε την ώρα που έσβηνε τα κεράκια

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς, είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε πρώτη φορά αγκαλιά με τον γιο της.

Η τραγουδίστρια, που εδώ και ένα μήνα περίπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στο πλευρό της το πρώτο της παιδάκι, δέχτηκε αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από διαδικτυακούς της ακολούθους.

Μάλιστα, στα πρώτα της γενέθλιά ως μανούλα, δέχτηκε και μια όμορφη έκπληξη από τους φίλους της, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει δύο εντυπωσιακές τούρτες για εκείνη.

Χαμογελαστή και με χαλαρό ντύσιμο, απαθανατίστηκε την ώρα που έσβηνε τα κεράκια και στη συνέχεια αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες και στον δικό της λογαριασμό.

Η μία τούρτα είχε σαν σχέδιο ένα μαϊμουδάκι που κρατάει μπιμπερό και η δεύτερη τα αρχικά του ονόματός της.

Δείτε τα stories της

Η πρώτη βόλτα με τον γιο της

Την Κυριακή η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με τον γιο της και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Σε αυτή τη βλέπουμε να σπρώχνει το καρότσι και να κοιτά τρυφερά το μωρό της, που βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και πλέον απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο της ρόλο. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που είχαν με τον σύντροφό της μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα», είχε εξομολογηθεί.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024