Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ταξιδιάρες ψυχές»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που... ζουν για να ταξιδεύουν

«Ταξιδιάρες ψυχές»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που… ζουν για να ταξιδεύουν

Έχουν μονίμως... μια βαλίτσα στο χέρι

Όλοι αγαπάμε τις διακοπές και τα ταξίδια. Ποιος δεν θα πετούσε την σκούφια του ακόμα και για ένα διήμερο… οπουδήποτε; Και μόνο και που θα αλλάξει παραστάσεις αρκεί!

Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που -λόγω ζωδίου– παίρνουν τα ταξίδια λίγο… πιο σοβαρά!

Στην πραγματικότητα, αν είσαι ένα από τα ζώδια που αγαπούν τα ταξίδια, δεν μπορείς να χαλαρώσεις αν δεν μετράς αντίστροφα τις μέρες για την επόμενη εκδρομή.

Πρόκειται για τα ζώδια – εξερευνητές που προσπαθούν να δουν όσα περισσότερα μπορούν να δουν και να βιώσουν όσα περισσότερα μπορούν να ζήσουν. Έχουν μόνο μια ζωή να ζήσουν και δεν χάνουν χρόνο!

Όταν οι περισσότεροι από εμάς μιλάμε για την επιθυμία να δούμε τον κόσμο, αυτά τα ζώδια δεν μιλούν μόνο γι’ αυτό. Το κάνουν να συμβεί.

Δείτε αναλυτικά…

Κριός

Εάν είσαι Κριός, έχεις μια φυσικά ανταγωνιστική ενέργεια, που σημαίνει ότι θα αρπάξεις κάθε ευκαιρία για να ανακαλύψεις ένα νέο μέρος και να προσθέσεις μια άλλη πόλη στη λίστα σου! Ενώ οι άλλοι άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι πριν καν μπουν στο αεροπλάνο, εσύ στέκεσαι ήδη πρώτος στη σειρά και παραδίδεις το διαβατήριό σου με τρομερό ενθουσιασμό. Θα κάνεις πεζοπορία οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το ταξίδι. Θα πας παντού, θα δες να δεις τα πάντα.

Δίδυμοι

Είσαι μαθητής με όλη τη σημασία της λέξης. Κάποιος που πάντα μαθαίνει, συζητά και απορροφά πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Ζεις για την εμπειρία του να πηγαίνεις σε ταξίδι. Δεν χορταίνεις από τα μουσεία, σου αρέσει να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα και μελετάς ένα μέρος πριν το επισκεφτείς.

Τοξότης

Κανείς δεν σοκάρεται όταν βλέπει τον Τοξότη σε αυτή τη λίστα, επειδή αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς επινόησε λίγο πολύ την έννοια του ταξιδιού. Ο Τοξότης, ο φιλόσοφος και ο εξερευνητής του ζωδιακού κύκλου, θεωρεί τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς μια αδιαπραγμάτευτη πτυχή της ζωής. Ζει για την εμπειρία να ανοίξει το μυαλό του και να δει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν δεν είσαι διακοπές, στοιχηματίζω ότι είσαι πάντα βυθισμέν@ σε μια ζωντανή ονειροπόληση μιας πόλης στην οποία *πραγματικά* θέλεις να ταξιδέψεις. Είσαι πνευματικός εξερευνητής, Ιχθύς. Κάθε φορά που πηγαίνεις ένα ταξίδι, μελετάς κάθε λεπτομέρεια για να μπορείς να την ανακαλέσεις αργότερα, ξαναζώντας την εμπειρία μέσα από τις αναμνήσεις που έχεις δημιουργήσει.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024