Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί τον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα

Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί τον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα

Δύο παρορμητικά ζώδια και ένα μεταβλητό, θα δουν την τύχη να τους χαμογελά.

Ξεκινά η άνοιξη, μεγαλώνει η μέρα και ανοίγει η διάθεση των περισσοτέρων μας. Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου που θα δούν την καθημερινότητα τους να αλλάζει;

Ο Κριός, ο Ζυγός και ο Ιχθύες είναι αυτοί που θα ευνοηθούν σε πολλούς τομείς.

Κριός

Νέες προκλήσεις θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Νιώθετε σίγουροι, με έντονη αυτοπεποίηθηση και πρέπει να εστιάσετε στην εξέλιξη σας. Αδράξτε τις νέες ευκαιρίες, καλλιεργήστε τις σχέσεις σας και διατηρήστε μια ισορροπημένη προσέγγιση στα οικονομικά σας. Με τη σωστή στάση και προσπάθεια, αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ικανοποιητική περίοδος για εσάς. Στα ερωτικά είναι η κατάλληλη περίοδος για τους ελεύθερους να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που θα τους αλλάξει την καθημερινότητα σας.

Ζυγός

Ο τομέας που ευνοείται ιδιαίτερα είναι κυρίως ο οικονομικός. Ξεκινήστε την αποταμίευση και θα δείτε γρήγορα σημαντικές αλλαγές στο πορτοφόλι σας. Η Αφροδίτη -ο κυρίαρχος πλανήτης σας- σε συνδυασμό με τον ευεργετικό πλανήτη Δία, σας χαρίζει τύχη καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κόσμο, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν.

Ιχθύες

Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται υπέρ σας, σας δίνουν το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να πάρετε ρίσκα και να κυνηγήσετε τα πάθη σας. Είτε πρόκειται για την έναρξη ενός νέου έργου, είτε για μια αλλαγή καριέρας, είτε για ταξίδια σε νέα μέρη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιδιώξετε.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024