Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Σάλμα Χάγιεκ βρέθηκε στα επείγοντα με… ακατάλληλο ντύσιμο

Όταν η Σάλμα Χάγιεκ βρέθηκε στα επείγοντα με… ακατάλληλο ντύσιμο

Η ηθοποιός αντιμετώπισε με χιούμορ το παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα!

Η Σάλμα Χάγιεκ, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και εντυπωσιακή γυναίκα και δεν χάνει την γοητεία της ούτε σε στιγμές δύσκολες!

Η σταρ του Χόλιγουντ, συχνά-πυκνά απασχολεί τα Μέσα είτε με τις εμφανίσεις της είτε με τους ρόλους της. Η μεξικανική της καταγωγή σε συνδυασμό με τις αναλογίες της την κατατάσσουν στις πιο σέξι παρουσίες του star system.

Εκτός όμως από όλα της τα ταλέντα και την ομορφιά της, δεν της λείπει το χιούμορ, όπως είχε αποδείξει παλαιότερα, όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στα επείγοντα μετά από ατύχημα σε γυρίσματα ταινίας.

Ειδικότερα, η Σάλμα Χάγιεκ είχε τραυματιστεί στα γυρίσματα της ταινίας Drunk Parents. Μάλλον όμως φόρεσε κυριολεκτικά ό,τι βρήκε μπροστά της, τρελαίνοντας τους γιατρούς που τη φρόντισαν.

Η μπλούζα της απεικόνιζε ένα γυμvό στήθος με δύο χέρια να το καλύπτουν και η ηθοποιός, που αντιλήφθηκε ότι ίσως ήταν… ακατάλληλη για το νοσοκομείο, το αντιμετώπισε με χιούμορ και τρολαριστική διάθεση.

«Έπρεπε να μεταφερθώ από τα γυρίσματα στα επείγοντα εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού στο κεφάλι. Η γκαρνταρόμπα μου δεν ήταν κατάλληλη για νοσοκομείο. Ευχαριστώ τους γιατρούς που με περιποιήθηκαν. Και μην ανησυχείτε, το χτύπημα δεν με έκανε πιο τρελή απ΄ ό,τι είμαι» είχε γράψει στη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024