
Τέμπη: Στο σημείο της τραγωδίας θα μεταβεί ο Γεραπερίτης
Την Τετάρτη 8 Μαρτίο, ο κ. Γεραπετρίτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην έδρα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, θα μεταβεί ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γεραπετρίτης θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 6 Μαρτίου και μεθαύριο, Τρίτη 7 Μαρτίου, σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη στο σημείο του δυστυχήματος και σε συγκοινωνιακές υποδομές για επιτόπια επιθεώρηση.
Συνέντευξη τύπου την Τετάρτη
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 11:00, ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην έδρα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
- ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας και απόπειρα απελπισμένης διαφυγής από τις ευθύνες του
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα
