Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μίλτος Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στο Twitter για το χρυσό μετάλλιο και τις δηλώσεις για τα Τέμπη

Μίλτος Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στο Twitter για το χρυσό μετάλλιο και τις δηλώσεις για τα Τέμπη

Ο 24χρονος άλτης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης εν μέσω εθνικής τραγωδίας

Ιστορία έγραψε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής.

Ο 24χρονος άλτης πήδηξε με το πρώτο άλμα στα 8,30 μέτρα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας το όγδοο μετάλλιό του σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι αγωνίστηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών και εν μέσω εθνικής τραγωδίας έκανε ξανά περήφανους όλους τους Έλληνες.

Στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου δάκρυσε, ενώ νωρίτερα, σεβόμενος τους 57 ανθρώπους που έφυγαν άδικα, απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τους πανηγυρισμούς και ευχαρίστησε τους Έλληνες που βρέθηκαν στην κερκίδα για να τον στηρίξουν.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι εμείς εδώ και αγωνιζόμαστε, αλλά κανείς δεν μπορεί κάτι για να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρω πού να αφιερώσω την νίκη», είπε, μεταξύ άλλων ο Μίλτος Τεντόγλου.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο και δημιούργησαν φανταστική κερκίδα, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Το εκτιμώ πολύ».

Όπως συμβαίνει σε κάθε του αγώνα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης έγινε trend στο Twitter, με τους χρήστες να τον αποθεώνουν για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Επίσης, τον ευχαρίστησαν για τις στιγμές χαράς που προσέφερε στη χώρα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

«Είναι τόσο cool, τόσο ταπεινός», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τόνισε ότι «Δεν είναι αθλητής… είναι ιδέα! Είναι παράδειγμα από αυτά που θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία». «Χρυσός για τον χαρακτήρα του πάνω απ’ όλα», σημείωσε ένας τρίτος.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024