Δραματικές στιγμές έζησαν οι συγγενείς και οι φίλοι της Βάιας Μπλέκα – Καρακώστα αφού αποχαιρέτησαν τη 42χρονη στην κηδεία που έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.
Η Βάια ήταν ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Η 42χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, με συλλυπητήριο μήνυμα το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» τη 42χρονη, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια.
«Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της», επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.
Η Βάια αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γιώργο Καρακώστα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα παιδιά τους τη 19χρονη Αθανασία και τον 15χρονο Λευτέρη.
Ο χώρος έξω από την εκκλησία είχε πλημμυρίσει με στεφάνια με λευκά λουλούδια, ενώ λευκό ήταν και το φέρετρο της 42χρονης. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της
Ανατριχιαστική ήταν η ερώτηση της μητέρας της Βάιας προς το παιδί της. «Αχ, κορίτσι μου. Πού πάς;», φώναζε.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κηδεία της Βάιας Μπλέκα – Καρακώστα
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής