Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν: Νεκρή η γυναικολόγος που φέρεται να ξεγέννησε την ερωμένη του Πούτιν

Πούτιν: Νεκρή η γυναικολόγος που φέρεται να ξεγέννησε την ερωμένη του Πούτιν

Λίγες ημέρες μετά από αποκάλυψη ρωσικού ανεξάρτητου μέσου.

Ακόμα ένα θάνατος μυστήριο ήρθε να κλονίσει τη Ρωσία καθώς όπως αποκαλύφθηκε έφυγε από τη ζωή η 63χρονη Ρωσοελβετίδα γυναικολόγος, Νατάλια Τιμπό Κοντρατίεβα, η οποία θεωρείται ως η επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που έφερε στη ζωή τα «κρυφά παιδιά» του Βλαντίμιρ Πούτιν και αυτή που ξεγέννησε την επίσημη ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Αλίνα Καμπάεβα.

Η γυναίκα πέθανε στην Ελβετία στις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα της επετείου του ενός χρόνου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σύμφωνα μετη Daily Mail, η αιτία θανάτου δεν ανακοινώθηκε, αλλά έγινε γνωστό ότι η 63χρονη λάμβανε θεραπεία από ειδικούς οικολόγους. Το πιστοποιητικό θανάτου, ανέφερε πως η σορός της αποτεφρώθηκε την επομένη ημέρα.

Ωστόσο αυτό που αποτελεί θρίλερ σύμφωνα με το βρετανικό μέσο είναι πως ο θάνατός της, έγινε γνωστός τέσσερις ημέρες αφότου το ρωσικό ανεξάρτητο μέσο «Proekt Media», αποκάλυψε ότι η 63χρονη ήταν αυτή που ξεγέννησε την 39χρονη Καμπάεβα.

Το «Proekt Media» κατονόμασε την Κοντρατίεβα ως τη γυναικολόγο που ήταν στο πλευρό της ερωμένης του Πούτιν όταν γέννησε τουλάχιστον δύο παιδιά του Ρώσου προέδρου, το 2015 και το 2019.

Το «δημοσίευμα φωτιά»

Συγκεκριμένα το ρωσικό μέσο δημοσίευσε μία φωτογραφία της, με ημερομηνία 9 Μαΐου 2019, που απεικονίζει την 63χρονη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για τους εορτασμούς της «Ημέρας της Νίκης», δηλαδή την επικράτηση του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίαςμ με άλλες δύο Ελβετίδες συναδέλφους της που τη βοηθήσαν να φέρει στη ζωή τα παιδιά της Καμπάεβα.

Οι γιατρίνες που είναι στο πλευρό της στη φωτογραφία είναι η μαία Πέτρα Κατερίνα Μαρία Ντονάτι – Ζενέ και η νοσοκόμα Στέλα Γκιζελού.

Όλες ήταν μέλη του προσωπικού της κλινικής «Αγία Άννα»  στο Λουγκάνο της Ελβετίας όπου η Καμπάεβα φέρεται να γέννησε παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2015 ακόμα ένα παιδί.

«Πώς κατέληξαν γιατροί από την Ελβετία για λίγες μέρες στη Μόσχα, στην εξέδρα των επισήμων, που είναι ερμητικά κλειστές για όλους τους υπόλοιπους;», διερωτάται το ανεξάρτητο μέσο «Proekt Media», με το ίδιο να απαντάει:

«Οι Ελβετίδες απολάμβαναν κρυφά προνόμια από τη ρωσική ηγεσία ως γυναικολόγοι και μαίες της Καμπάεβα, που βοήθησαν στη γέννηση των παιδιών της» και ήταν η Τιμπό αυτή που αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Υπάρχουν ακόμα φήμες πως ο Πούτιν και η Καμπάεβα έχουν φέρει στη ζωή ακόμα ένα παιδί.

Οι φήμες πως η ερωμένη του Ρώσου Πρόεδρου είχε μεταβεί στην ελβετική κλινική στο Λουγκάνο όταν ήταν έγκυος είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα, αλλά δεν είχε αποκαλυφθεί το όνομα της γυναικολόγου που την είχε αναλάβει.

Επιπλέον, στο πιστοποιητικό θανάτου της γυναικολόγου Τιμπό Κοντρατίεβα δεν αναφέρεται τίποτε για τη γέννηση των παιδιών του Πούτιν.

Τα μηνύματα που αποκάλυψαν τη σχέση με τον Πούτιν

Το 2020 είχε αναρτήσει στα social media ένα μήνυμα που αναφερόταν στη σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο.

«Είναι ο ένας και μοναδικός παρερούλης όλων στη Μητέρα Ρωσία!!! Σε ευχαριστώ που δεν με ξέχασες», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατο ρεπορτάζ του «Proekt Media» είχε αποκαλύψει την πολυτελή ζωή που απολαμβάνουν Πούτιν και Καμπαέβα μαζί με τα φερόμενα παιδιά τους στο «παλάτι» κοντά στη λίμνη Βαλντάι, μεταξύ Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης.

Only in

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής

Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση, τα τάγματα εφόδου και όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024