Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλίνα Καμπάεβα: Η φημολογούμενη «ερωμένη» του Πούτιν παίρνει πρώτη φορά θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Αλίνα Καμπάεβα: Η φημολογούμενη «ερωμένη» του Πούτιν παίρνει πρώτη φορά θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Αλίνα Καμπάεβα, τοποθετήθηκε δημοσίως όσον αφορά στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της, η Αλίνα Καμπάεβα, η φημολογούμενη ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν, πήρε θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μιλώντας πριν λίγες ημέρες σε εκδήλωση του Ομίλου Εθνικών ΜΜΕ, στο ΔΣ του οποίου είναι πρόεδρος από το 2014, η 39χρονη Καμπάεβα αναφέρθηκε στη δύναμη της πληροφορίας στον πόλεμο που μαίνεται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο στην Ουκρανία.

«Ο λαός μας χρειάζεται αυτή την επιτυχία επειδή οι πληροφορίες σήμερα, στις συνθήκες στις οποίες που ζούμε και μαχόμαστε για την πατρίδα μας είναι σαν πολεμικό όπλο. Είναι τόσο σημαντικές όσο ένα Καλάσνικοφ. Κι οι πολεμικοί ανταποκριτές το γνωρίζουν αυτό. Ας δουλέψουμε», είπε η Καμπάεβα.

Ο Άντον Γκερασένκο, σύμβουλος του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών, ήταν μεταξύ εκείνων που ανάρτησαν το βίντεο με την ομιλία της στο Twitter, και στάθηκε στις δηλώσεις της ίσης σημασίας των πληροφοριών με ένα όπλο.

Η Καμπάεβα είχε μετακομίσει στη Μόσχα όταν ήταν έφηβη και διακρίθηκε ως μία από τις σημαντικότερες αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας κατακτώντας δύο ολυμπιακά μετάλλια, άλλα 14 σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και 21 σε πανευρωπαϊκά.

Ήταν μόλις 15 ετών όταν κατέκτησε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1998 στην Πορτογαλία. Από τον Αύγουστο του 2001 μέχρι τον Αύγουστο του 2002 είχε απαγορευτεί στην Καμπάεβα και τη συναθλήτριά της Ιρίνα Τσατσίνα να μετέχουν σε πρωταθλήματα επειδή είχαν κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας φουροσεμίδης.

Αφού εγκατέλειψε τον αθλητισμό το 2004, η Καμπάεβα εξελέγη βουλευτής με το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας του Πούτιν και διετέλεσε μέλος της ρωσικής Δούμας από το 2007 μέχρι το 2014. Μεταξύ άλλων είχε ταχθεί ως βουλευτής υπέρ νόμου που απαγόρευε τις υπεράριθμες υιοθεσίες ορφανών από τη Ρωσία από αλλοδαπές οικογένειες.

Η Καμπάεβα πιστεύεται ότι γνώρισε στα μέσα της δεκαετίας του 2000 τον Πούτιν, που έμελλε να χωρίσει μετά από 25 χρόνια γάμου τη σύζυγό του, Λιουντμίλα Σκρεμπνέβα με την οποία απέκτησε δύο κόρες. Το διαζύγιο ανακοινώθηκε το 2013 και περίπου εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσαν φήμες στη Ρωσία ότι Πούτιν και Καμπάεβα είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι έχουν αποκτήσει μαζί και παιδιά.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ήξερα τις δυνατότητές μας και ότι μπορέσαμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024