Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση συγγενών συνολικά εννέα θυμάτων και τραυματιών, σχετικά με τη μετάταξη του σταθμάρχη Λάρισας και την εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην όλη διαδικασία.

Μετά την βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Στέλλα Μπίζιου, η οποία κατήγγειλε ότι «άθλιοι προβοκάτορες» προσπαθούν να τη συνδέσουν με τον σταθμάρχη, ένας ακόμα βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Δεν τον έχω δει ποτέ»

Ο λόγος για τον βουλευτή Λάρισας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μετάταξη του σταθμάρχη.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή στο πώς αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στη θέση του σταθμάρχη, ούτε με την επιλογή, ούτε με την τοποθέτηση, ούτε με τη μετάθεση» υπογράμμισε ο κ. Χαρακόπουλος μιλώντας στο «Tlive».

Όπως σημείωσε, όχι μόνο δεν έχει μεσολαβήσει στην υπόθεση της μετάταξης, αλλά δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον 59χρονο σταθμάρχη.

«Όχι, δεν σας είπα ότι δεν τον έχω γνωρίσει, με ψηφίζουν 27.500 πολίτες» συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Δεν τον φέρνω στη μνήμη μου. Πάντως, το γραφείο μου δεν έχει ασχοληθεί με υπόθεσή του».