Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τότεναμ «λύγισε» την Τσέλσι (2-0)

Η Τότεναμ «λύγισε» την Τσέλσι (2-0)

Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τσέλσι με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά 4αδας. Συνεχίζεται η κατηφόρα για τους «μπλε».

Την πρώτη νίκη απέναντι στην Τσέλσι μετά από 12 συνεχόμενα ματς, πανηγύρισε σήμερα (26/02) η Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα γκολ του 22χρονου Άγγλου μέσου, Όλιβερ Σκιπ, στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου και του Χάρι Κέιν στο 82΄ έκριναν το ματς στο «Τότεναμ Στέιντιουμ», χαρίζοντας στους «πετεινούς» το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» (είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ) και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Η κατάσταση στους «μπλε» δε λέει ν΄ αλλάξει, παρά τις πολλές μεταγραφές που έκαναν τον Ιανουάριο. Παραμένουν με μία μόλις νίκη στα 11 τελευταία ματς που έδωσαν (στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα δεν σκόραραν) και μετά τη σημερινή ήττα επί της ουσίας έχασαν κάθε ελπίδα για να βγουν στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ εάν συνεχίσουν έτσι πολύ δύσκολα θα προλάβουν και κάποιο από τα άλλα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Φόρστερ, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ, Έμερσον, Ντέιβις, Χόιμπεργκ, Σκιπ, Κουλουσέφσκι (79΄Σον), Ριτσάρλισον, Κέιν

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα (19΄Φοφανά), Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ, Έντσο Φερνάντες, Λόφτους Τσικ (62΄Μάουντ), Στέρλινγκ (83΄Ομπαμεγιάνγκ), Ζοάο Φέλιξ (83΄Μούντρικ), Ζίγιεχ (62΄Ζακάρια), Χάβερτς

=

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024