Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρωκτικό σεξ: Ας μιλήσουμε για το μεγαλύτερο ταμπού της σεξουαλικής ζωής

Πρωκτικό σεξ: Ας μιλήσουμε για το μεγαλύτερο ταμπού της σεξουαλικής ζωής

Τα θετικά και τα αρνητικά για το πρωκτικό σεξ

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα ταμπού για πάρα πολλούς ανθρώπους. Το πρωτικό σεξ. Ναι θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό!

Για πολλούς θεωρείται ταμπού, για άλλους θωρείται απαγορευμένο και για λιγότερους θεωρείται απολαυστικό. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί μια πολύ απολαυστική σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο, υπάρχει απόλαυση χωρίς ρίσκο; (ρητορική ήταν η ερώτηση, η απάντηση είναι) Φυσικά και όχι!

Άλλωστε είναι γνωστό, το πρωκτικό σεξ πολλοί ελάτρεψαν, τα ρίσκα του ουδείς.

Διότι, μπορεί να είναι μεγάλη η απόλαυση στον συγκεκριμένο τρόπο ερωτικής επαφής, αλλά οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την υγεία είναι αρκετοί.

H, δε, δαιμονοποίηση του πρωκτικού σεξ ως μη φυσιολογικό συχνά οδηγεί στον αφορισμό του.

Πρωκτικό σεξ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όσον αφορά στο πρωκτικό σεξ υπάρχουν γυναίκες που το μισούν και άλλες που… το μισούν λιγότερο. Και υπάρχουν και εκείνες οι λίγες που βρήκαν κάποια μυστικά στο σεξ της πίσω πόρτας και τελικά το λάτρεψαν!

Ας δούμε για αρχή τα θετικά

  1. Μπορείς να νιώσεις θεά του σεξ κάνοντάς το: μπορεί να είναι επώδυνο αλλά το σεξ της πίσω πόρτας μπορεί να δώσει στη γυναίκα μια απίστευτη δύναμη στο κρεβάτι. Στο πρωκτικό σεξ η γυναίκα είναι εκείνη που ορίζει και καθορίζει πότε το θέλει, πόσο το θέλει. Μάλιστα, οι άντρες στην πλειοψηφία τους θέλουν το πρωκτικό σαν τρελοί, ακόμα κι αν φοβούνται να το ξεστομίσουν!
  2.  Μπορεί να σου χαρίσει τον ουρανό και… τα αστέρια εφόσον του πείτε το ναι.
  3. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που υποστηρίζουν πως βίωσαν τον πιο έντονο οργασμό τους κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Η ιστορία θέλει να υπάρχει μεγάλος αριθμός νευρικών απολήξεων στην περιοχή του πρωκτού, που μπορεί υπό κατάλληλες συνθήκες να δημιουργήσει οργασμό αντάξιο του κολπικού.

Υπάρχουν βέβαια και αρνητικά

  1. Πονάει, πονάει, πονάει! Όσες φορές και αν το κάνετε, όσο κι αν το παιδέψετε το πρωκτικό σεξ δεν πρόκειται να γίνει εύκολο. Έτσι, κι αλλιώς, ο πρωκτός δεν έχει την ελαστικότητα του κόλπου που μπορεί να ανοίξει για να δεχτεί το πέος.
  2. Ο άντρας το θέλει και πιέζει την σύντροφό του σε βαθμό που καταντά εκνευριστικό. Παιδιά ήρεμα. Κάθε πράγμα στον καιρό του και κυρίως όταν το θελήσει και νιώσει έτοιμη εκείνη.
  3. Θεωρείται ταμπού. Θυμάστε εκείνη την σκηνή του «Sex and the City» που η Σάρλοτ επιμένει πως δεν θα κάνει πρωκτικό σεξ, αφού αν ενδώσεις σε αυτό, κανένας άντρας δεν θα σε παντρευτεί κατόπιν; Ε αυτή η θεωρία πρέπει να εκλείψει.
  4. Σίγουρα, ο πρωκτός σου δεν είναι ακριβώς σχεδιασμένος για την σεξουαλική επαφή αλλά δεν σημαίνει πως δεν διαθέτει καμιά ελαστικότητα. Μετά την πράξη, λογικά η γυναίκα θα αισθάνεται λίγο άβολα, αλλά μετά από μερικές ώρες θα πρέπει όλα να γίνουν φυσιολογικά και πάλι.

Bonus tip: To πρόβλημα ξεκινά από την όλη ιδέα- εικόνα που φέρνουν οι γυναίκες στο μυαλό τους με το πέος του συντρόφου τους να διεισδύει στον πισινό τους, τον οποίο χρησιμοποιούν και για άλλες δουλειές. Στη συνέχεια υπάρχει και ο φόβος για τις οσμές και τις λοιπές εκκρίσεις στην περιοχή.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν είναι τόσο τραγικό όσο το φαντάζεστε. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είστε έτοιμη, να μην το δοκιμάσετε ποτέ.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024