Κυριακή 26 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαέρτης Μαλκότσης: «Σταμάτησε το γύρισμα και έγινε χαμός - Έκλαιγα στο σπίτι»

Λαέρτης Μαλκότσης: «Σταμάτησε το γύρισμα και έγινε χαμός – Έκλαιγα στο σπίτι»

Ένα άγνωστο περιστατικό από τα γυρίσματα αποκάλυψε ο Λαέρτης Μαλκότσης.

Στην τηλεοπτική του συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη αναφέρθηκε ο ηθοποιός Λαέρτης Μαλκότσης, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό.

Ο Λαέρτης Μαλκότσης, καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ, μίλησε για τα όσα έζησε στα παρασκήνια στη σειρά «Λιονταράκια».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σε ηλικία 10 ετών, τονίζοντας την ιδιαίτερη αυστηρότητα του.

«Για μένα η συμμετοχή στη σειρά «Λιονταράκια» ήταν μια όαση, μια απίστευτη διασκέδαση. Μάθαινα πάρα πολλά πράγματα αλλά βέβαια άκουγα και πολλά που δεν έπρεπε να ακούει ένα παιδί δέκα χρονών. Τσακωμοί, εντάσεις, βρισίδια, όλοι ξέρουμε τι γίνεται μέσα στα τηλεοπτικά στούντιο.

Ο συγχωρεμένος και αείμνηστος Γιάννης Δαλιανίδης ήταν αυστηρός και καλά έκανε. Και με μένα, όταν έπρεπε, ήταν αυστηρός. Όταν δηλαδή ήμουν αποσυγκεντρωμένος, παιδάκι ήμουν δέκα χρονών, κάποιες στιγμές ξέφευγα».

«Πήγα σπίτι και έκλαιγα»

«Θυμάμαι ότι είχα πάρει μια πρωτοβουλία που δεν έπρεπε εν ώρα εγγραφής. Ήμουν στο σίριαλ «Αραχτοί και λάιτ» που έπαιζα τον ντράμερ και κάποια στιγμή έκανα κάτι το οποίο όμως δεν είχε συμφωνηθεί.

Επειδή είχα μακριά μαλλάκια τότε, έβγαλα ένα καπέλο και τίναξα το κεφάλι μου την ώρα που έπαιζα ντραμς. Σταμάτησε τότε το γύρισμα και έγινε χαμός! Δεν ήταν συμφωνημένο και τα άκουσα τόσο που το σκεφτόμουν 3, 4 μέρες! Πήγα στο σπίτι και έριξα κλάμα. Το 1994 έγινε αυτό όταν ήμουν 20 χρονών».

«Στο πρώτο σίριαλ, όταν ήμουν δέκα χρονών, απλά άνοιγε το μεγάφωνο στο πλατό και έλεγε «έλα, συγκεντρώσου μικρέ γιατί θα κατέβω κάτω» σε έντονο ύφος» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λαέρτης Μαλκότσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόραση.

Sports in

Στο μυαλό του Βλαντιμίρ Πούτιν: Τι κρύβεται πίσω από το αίτημα του για ειρήνη στην Ουκρανία

Δύο είναι οι λόγοι που η Μόσχα άρχισε και πάλι να μιλά για ειρήνη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Μαϊου 2024