Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας: Λύγισε στον τηλεοπτικό αέρα - «Ήταν μεγάλο χτύπημα»

Σπύρος Μπιμπίλας: Λύγισε στον τηλεοπτικό αέρα – «Ήταν μεγάλο χτύπημα»

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή του MEGA

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying, τις ξένες παράγωγες που έπαιξε, ενώ στο φινάλε δάκρυσε, όταν μίλησε για τη Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και το ηχητικό που έχει αφήσει για να ακουστεί στην κηδεία του.

Η ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο και το bullying

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να τα την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying» είπε αρχικά.

«Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ’ αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο Crown που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα. Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη».

Για τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε ότι: «Δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε συγκινημένος: «Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις. Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024