Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του»

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του»

Πώς σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μετά την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με αναστολή στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η απόφαση, όπως σημείωσε, δίνει ένα μήνυμα προς όλους όσοι βιώνουν μια κακοποιητική συμπεριφορά, γιατί μπορούν να μιλούν και οι φωνές τους ακούγονται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για συνεργασία με Φιλιππίδη

Θα δεχόταν να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου; Στην ερώτηση που του τέθηκε, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε, κάνοντας μια αποκάλυψη.

«Δε θέλω να απαντάω σε τέτοια ερωτήματα που βάζουν τρικλοποδιές. Δεν ξέρω. Αρχικά, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε μέσα στο δικαστήριο ότι δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του. Δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στο θέατρο. Δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με κανέναν. Επομένως τι ερώτηση είναι αυτή;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε και στα όσα ειπώθηκαν για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την αποκάλυψη ότι εργαζόταν ως γκαρσόνι για να βοηθά οικονομικά τον πατέρα του στη φυλακή.

«Άκουσα τον Γιώργο Λιάγκα σε αυτό που έλεγε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά το βρήκα εξαιρετικά αιχμηρό γιατί δεν ξέρω αν συμβαίνει.

Δούλευε σε μια πάρα πολύ καλή παράσταση. Ξέρετε πόσοι ηθοποιοί είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή; Είναι 10.000 ηθοποιοί εκ των οποίων οι 2.000 δουλεύουν. Οι άλλοι είναι υποτυπωδώς ή πληρώνονται υποτυπωδώς ή κάνουν άλλες δουλειές.

Γιατί θα έπρεπε να εξαιρείται από αυτό ο γιος του Πέτρου, Δημήτρης, που είναι ένα αξιόλογο παιδί και έχει αποδείξει ότι είναι καλός ηθοποιός;

Δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου και αν ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάποια στοιχεία ότι κάποιοι τον απέκλεισαν, να το πει», υπογράμμισε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Το τι έχει ακουστεί για τον γιο μου, που δούλεψε γκαρσόνι… Τι του έλεγαν! Από αυτά που έβγαζε, μου έστελνε κι εμένα 10 ευρώ για να φάω. Ξέρετε τι είναι φυλακή; Δεν είναι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι σκληρό, στη φυλακή σταματά το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ζωή σου. Βλέπεις μπροστά σου το τέλος» είχε πει στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024