Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο άδειασμα στην Super Κική - «Αχ Θεέ μου...»

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο άδειασμα στην Super Κική – «Αχ Θεέ μου…»

Δείτε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Super Κική

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση της Super Κικής, μιας και η ίδια μαζί με τις δύο φίλες – συνεργάτιδές της αφέθηκαν χθες, Πέμπτη, ελεύθερες με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι 3 κοπέλες εξήλθαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με κατεύθυνση προς το σπίτι τους.

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Super Κικής μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ.

Τα νέα «καρφιά» του Γιώργου Λιάγκα για την Super Κική

Το εν λόγω βίντεο, μάλιστα, σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι αιχμηρός για μία ακόμη φορά.

«Τι σχόλια να κάνω τώρα; Έχει περάσει όλη αυτή την περιπέτεια, έχουμε μάθει τα πάντα, κάνει δηλώσεις μέσα από τις φυλακές και δεν ήθελε να τα πει στην κάμερα. Το να κάνεις 3 λεπτά αργότερα μπάνιο δεν θα σε κάνει πιο καθαρή, αφού είσαι βρώμικη, τρεις μέρες άπλυτη, θα πας να κάνεις μπάνιο. Είπε τρεις τέσσερις φορές θα τα πούμε στο Instagram, για να πάρει και κανένα follower. Αχ Θεέ μου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024