Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
R. Kelly: Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για βιασμό ανηλίκων

R. Kelly: Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για βιασμό ανηλίκων

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Σικάγο καταδίκασε τον R Kelly σε φυλάκιση, για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου που αφορά τη βαφτιστήρα του.

Σε 20 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών καταδικάστηκε ο γνωστός τραγουδιστής R. Kelly.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι είχε δημιουργήσει τρία βίντεο με τον εαυτό του να κακοποιεί σεξουαλικά τη 14χρονη βαφτιστήρα του.

Ο δικαστής έκρινε ότι όλη η ποινή φυλάκισης εκτός από ένα χρόνο θα εκτιζόταν ταυτόχρονα με την προηγούμενη ποινή 30 ετών που έλαβε ο R Kelly.

Το δικαστήριο στο Σικάγο καταδίκασε τον R Kelly για έξι από τις 13 κατηγορίες που του ασκήθηκαν σε σχέση με σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, συμπεριλαμβανομένων τριών κατηγοριών για εξαναγκασμό ανηλίκων σε σεξουαλική δραστηριότητα και τρεις για παραγωγή σεξουαλικών ταινιών με ανήλικο.

Αθωώθηκε από την κατηγορία ότι είχε προσπαθήσει να εμποδίσει μια προηγούμενη έρευνα σχετικά με την κακοποίηση της βαφτιστήρας του, καθώς και δύο άλλες κατηγορίες για δελεασμό ανηλίκων να κάνουν σεξ.

Χωρίς τύψεις

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς είχαν υποστηρίξει ότι ο  R Kelly άξιζε 25 χρόνια φυλάκισης πέρα ​​από την προηγούμενη ποινή του, αναφέροντας την «έλλειψη τύψεων» του τραγουδιστή ως λόγο ότι θα αποτελούσε κίνδυνο για την κοινωνία εάν αποφυλακιζόταν.

«Ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναλάβει το έγκλημα είναι να του επιβληθεί ποινή που θα τον κρατήσει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του», δήλωσε η εισαγγελέας.

Μια δικηγόρος του R. Kelly, η Jennifer Bonjean, υποστήριξε ότι ο πελάτης της «είναι πιθανό να πεθάνει στη φυλακή ούτως ή άλλως, αλλά ότι αν δεν το έκανε, δεν θα αποτελούσε απειλή σε μεγάλη ηλικία. Ασκεί έφεση για τις καταδικαστικές αποφάσεις τόσο στο Μπρούκλιν όσο και στο Σικάγο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024