Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα νέα για Χάμες και οι σκέψεις του Μίτσελ

Τα νέα για Χάμες και οι σκέψεις του Μίτσελ

Ο Κολομβιανός μέσος αισθάνονταν καλύτερα στην προπόνηση της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη», σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Ρέντη και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την μεγάλη αναμέτρηση με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Τα νέα μάλιστα για τον Μίτσελ ήταν ευχάριστα σε ότι αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες, καθώς ο Κολομβιανός μέσος αισθάνονταν καλύτερα.

Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής Κολομβιανός μέσος των «ερυθρόλευκων» θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον μεγάλο αγώνα απέναντι στους «πράσινους».

Βεβαίως ο Μίτσελ θέλει να περιμένει και την προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία θα κάνει και τις τελικές δοκιμές για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο ντέρμπι.

Ήταν πάντως πολύ σημαντικό ότι ο Χάμες ήταν πολύ καλύτερα την Πέμπτη σε σύγκριση με την προπόνηση της Τετάρτης κι αυτό σημαίνει πως ο Μίτσελ θα έχει εκτός απροόπτου τον Κολομβιανό ετοιμοπόλεμο.

Σε ότι αφορά τώρα τις αποφάσεις του Μίτσελ για την εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει το βράδυ του Σαββάτου, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να «τσεκάρει» κάποια πράγματα και στην προπόνηση της Παρασκευής.

Βεβαίως η «μεγάλη εικόνα» έχει διαμορφωθεί στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού των πειραιωτών κι απλά ο Μίτσελ περιμένει να δει και την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν οριστικοποιήσει το σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το παρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα δώσει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια μαζί με το επιτελείο των ερυθρόλευκων, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μετά το ματς με την Λαμία.

Δίπλα στον Σωκράτη θα είναι ο Μπα ενώ σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα επιλέξει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024