O Oλυμπιακός πέρασε από τη Σύρο επικρατώντας του Φοίνικα με 3-1 κάνοντας μάλιστα και ανατροπή, σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση του βόλεϊ, λόγω της μάχης που έδωσαν οι δύο ομάδες στο τάραφλεξ.
Έτσι οι Ερυθρόλευκοι πήραν την πολύτιμη πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα διεκδικήσουν ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους.
Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είχε στο πλευρό του και μερίδα οπαδών οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση επί του Φοίνικα, ενώ στη συνέχεια ζήτησαν από τους παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του Challenge Cup, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών