Σκηνές χάους στη Φρανκφούρτη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αποψινού (22:00) μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Νάπολι για τους «16» του Champions League, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οπαδοί της Άιντραχτ επιτέθηκαν σε οπαδούς της Νάπολι που ταξίδεψαν ως τη Φρανκφούρτη, με τα επεισόδια να ξεκινούν σε μπαρ στη λεωφόρο Σβάιτσερ.
Η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε εννέα συλλήψεις, ενώ όπως τονίζουν τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης υπήρξαν δύο επιθέσεις στο ίδιο σημείο με διαφορά δύο ωρών και τρεις τραυματισμοί.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.