
Απίστευτη εμφάνιση 14χρονου της Ρέαλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (pics)
Ένα από τα παιδιά-θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μυθική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα σκοράροντας 56 πόντους και μαζεύοντας 34 ριμπάουντ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης φημίζεται για τις ακαδημίες της και τα πολλά ταλέντα με τα οποία έχει γεμίσει τον χώρο του μπάσκετ. Οι «μερένχες» κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα και δείχνουν να έχουν λαμπρό μέλλον για τα επόμενα χρόνια.
Ένα από τα… διαμαντάκια των ακαδημιών της ομάδας έλαμψε στον τελικό του Mini Copa (κύπελλο των παιδιών που διοργανώνεται παράλληλα με το Copa Del Rey) απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για Μαχαμαντού Λαντουρέ που είναι μόλις 14 ετών με ύψος 2.11 μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.
✨ Mahamadou Landoure, MVP de la Minicopa e integrante del mejor quinteto ✨ pic.twitter.com/iQlx4xmXzG
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) February 19, 2023
Ο πιτσιρικά λοιπόν φρόντισε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 56 πόντους (21/29 δίποντα, 14/24 βολές), 34 ριμπάουντ, κερδίζοντας 14 φάουλ, ενώ μέτρησε και 5 τάπες, με την αξιολόγησή του να φτάνει στο αδιανόητο 82!
Όλα αυτά στη νίκη με σκορ 84-74 επί των Καταλανών, με τον «θηριώδη» πιτσιρικά να αναδεικνύεται φυσικά MVP, μπροστά 8.630 θεατές που αποφάσισαν να δουν μικρά παιδιά να αγωνίζονται.
? El pívot de 2,11 fue absolutamente determinante con sus 56 puntos y 34 rebotes en la gran final ante el Barçahttps://t.co/9VOQKU4E5t
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) February 19, 2023
- Λάρισα: Ατελείωτες ουρές για έκδοση διαβατηρίων – Ποιος ο λόγος
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στην Ουκρανία καθώς τα drone γίνονται αεριωθούμενα
- Ζεντάγια, δεν θυσιάζονται τα πάντα στον βωμό της μόδας – Η διαμάχη για τα αρχαία ιρανικά κοσμήματα
- Εκδήλωση για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης – Ομιλία Μητσοτάκη
- Αντετοκούνμπο: «Οι Ομοσπονδίες πληρώνουν την ασφάλεια των NBAers, αν κληθώ θα είμαι στο παράθυρο»
- Σταύρος Τσακυράκης: Η σχέση κράτους δικαίου και κοινού περί δικαίου αισθήματος




