Κόσμος είχε συγκεντρωθεί και πάλι έξω από την Μητρόπολη ενώ μέσα στην εκκλησία βρίσκονταν μόνο η οικογένεια και όσοι είχαν κληθεί να παραστούν.
Από νωρίς το πρωί, αστυνομικοί περιφρουρούσαν την περιοχή, ενώ είχε απαγορευτεί και η στάθμευση σε κοντινά σημεία με την αστυνομία να προχωρά σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για το μνημόσυνο της συμπλήρωσης των 40 ημερών από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Ειδικότερα, η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος.
Στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασαν η αδελφή του, επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, η Φάνη Πάλη Πετραλιά, ο Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Μάκης Βορίδης και ο Αλέξανδρος Παπαδόγγονας.
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που παρευρέθηκαν υπολογίζεται σε 200, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι τα αποκαλυπτήρια του τάφου γίνουν την Κυριακή, παρουσία της συζύγου του Άννας Μαρίας, των παιδιών και των καλεσμένων τους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας