Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόγραμμα εξετάσεων ψηφιακής μαστογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Πρόγραμμα εξετάσεων ψηφιακής μαστογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 17/2 το μεσημέρι στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, υλοποιούν πρόγραμμα εξετάσεων ψηφιακής μαστογραφίας για όσες κατοίκους της πόλης επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας.

Η πρώτη εξέταση του 2023 είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου στις 9.00 το πρωί στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 17/2 το μεσημέρι με ένα τηλέφωνο στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου: στα Δημοτικά Ιατρεία 2132000196 ή στο ΚΕΠ Υγείας 2102724045 (εσωτ. 8).

Μάλιστα, φέτος είναι εξ αρχής προγραμματισμένες όλες οι διαθέσιμες ημερομηνίες της δράσης μέσα στη χρονιά, ώστε οι κάτοικοι της πόλης να επιλέγουν ποια τους εξυπηρετεί περισσότερο και να δηλώνουν εκ των προτέρων συμμετοχή.

Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες από 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού ενώ πρέπει να έχει περάσει ένα έτος από την τελευταία τους μαστογραφία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα ψηφιακής μαστογραφίας υλοποιείται με την συνδρομή του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024