Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Υπεγράφη η σύμβαση αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στη πόλη της Κατερίνης προϋπολογισμού 430.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
Οι εργασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να ολοκληρωθούν έως την άνοιξη του 2024, αφορούν τη βελτίωση τμημάτων του εσωτερικού Δικτύου ύδρευσης της Δ. Κ. Κατερίνης. Συγκεκριμένα, την αντικατάσταση των αγωγών από αμίαντο στις οδούς Ζαλόγγου – 25ης Μαρτίου – Μιαούλη – Σβορώνου – Τερζοπούλου.
Πρόκειται για δίκτυο πεπαλαιωμένο το οποίο κατασκευάσθηκε την δεκαετία του ’50 αποτελούμενο από αμιαντοσωλήνες (εξαίρεση αποτελούν ορισμένα τμήματα τα οποία έχουν αντικατασταθεί λόγω βλάβης), ενώ το νέο δίκτυο που θα κατασκευαστεί θα απαρτίζεται από αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αφορά την ποιότητα του νερού στην πόλη και την ορθή διαχείρισή του», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!