Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου: Τα θύματα του Φιλιππίδη είναι ψυχικά κουρασμένες

Έλενα Χριστοπούλου: Τα θύματα του Φιλιππίδη είναι ψυχικά κουρασμένες

Η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για την απόφαση της δίκης Φιλιππίδη.

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με αφορμή την στάση εκπομπών αλλά και δημοσιογράφων απέναντι στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη.Παρακολουθώντας από νωρίς το πρωί, τα πλάνα με την άρνηση την ηθοποιών να μιλήσουν για την υπόθεση Φιλιππίδη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες

«Έχουν μιλήσει και οι τρεις τους κατά καιρούς. Δεν είναι μόνος ο κύριος Φιλιππίδης που κουράστηκε, δεν ξέρω τι έκανε… είναι και αυτές οι γυναίκες που έχουν κουραστεί. Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Και απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε άλλες εκπομπές, αλλά δεν κάνω αυτά τα σχόλια τυχαία. Όταν χθες έγινε χαμός στο διαδίκτυο γιατί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ειπώθηκε ότι η Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι την κάμερα μίας δημοσιογράφου, σαφώς με τρόπο και διακριτικά, προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα, με αφορμή και τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα».

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε σχολιάζοντας την εμμονή κάποιων δημοσιογράφων: «Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, ή αν έχεις μια κάμερα στο χέρι. Δεν γίνεται, είναι απαράδεκτο. Είμαστε άνθρωποι. Έλεγε τόσες ώρες η Πηνελόπη ότι δεν μπορεί να μιλήσει. Για ποιον λόγο να πας έτσι και να την εκθέσεις;»

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024