Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κολέτσα: «Είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια»

Χριστίνα Κολέτσα: «Είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια»

Στις φήμες για σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, το φλερτ αλλά και την κατάθλιψη μίλησε σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα η Χριστίνα Κολέτσα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια μίλησε για το φλερτ, τις πλαστικές επεμβάσεις, το δώρο που της είχε κάνει ένας θαυμαστής, αλλά και την κατάθλιψη.

«Δεν απαντώ στα σχόλια ότι είμαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Bασάλο. Δεν απαντώ σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος τόσο πολύ με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγεία.

Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι έπαθαν εγκεφαλικό. Η μαμά μου δεν ήθελε καθόλου, ο μπαμπάς μου ήταν πιο δεκτικός. Όπως βλέπεις δεν τους άκουσα και έκανα αυτό που ήθελα» σημείωσε η Χριστίνα Κολέτσα, επισημαίνοντας πως η σχέση της με τους γονείς της είναι καλή.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική της πορεία πριν την ενασχόλησή της με το τραγούδι, η Χριστίνα Κολέτσα ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει εργαστεί σε φούρνο, ως σερβιτόρα, ως μπαργούμαν αλλά και σε μια ναυτιλιακή.

Η Χριστίνα Κολέτσα και το ραντεβού με θαυμαστή

«Ζούμε σε μια εποχή που το φλερτ συμβαίνει μόνο διαδικτυακά. Στο live δεν δίνω και πολλά περιθώρια για να με φλερτάρει ο άλλος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άνδρα είναι τα χέρια του. Είναι λίγο περίεργος αυτός ο διαχωρισμός. Είσαι μόνη ή είσαι σε σχέση. Δεν νιώθω μόνη, έχω πάρα πολλούς φίλους, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε, αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, μέσα από τα social media. Θα έβγαινα και με νεότερο άνδρα», υπογράμμισε η Χριστίνα Κολέτσα.

«Στο παρελθόν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Σιγά μην σου πω τι έχω κάνει. Έχω μάθει ότι είμαι το 3ο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάποιες φορές ήμουν κουλ, άλλες φώναξα, έβρισα, χώρισα. Ένας θαυμαστής μού έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το δέχτηκα. Νομίζω είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου. Γενικότερα είμαι πάρα πολύ κλειστή. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Τώρα είμαι σε περίοδο που κάνω ψυχανάλυση».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάποια πράγματα. Γράφει στίχους και μουσική. «Αποφάσισα τα τελευταία χρόνια να βγάλω και δικές μου δουλειές προς τα έξω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024