
Μίκης Θεοδωράκης: Τα τραγούδια του – μήνυμα αγάπης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
Η οργάνωση της εκδήλωσης έχει την υποστήριξη του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων παράλληλα με τη συμμετοχή του Πρακτορείου Ειδήσεων ANADOLU της Τουρκίας.
Με δύο τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, η παιδική – νεανική χορωδία του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, με τον μαέστρο της Στέφανο Καρδιόλακα, θα στείλει μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά του σεισμού της Τουρκίας και της Συρίας.
Εκδήλωση συμπαράστασης
Η εκδήλωση, στο πνεύμα του οικουμενικού και οραματιστή Μίκη, που τόσο πολύ αγωνίστηκε για τις σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς, στις δύο χώρες, θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στις 5 το απόγευμα.
Για την ιστορία, το 1999, μετά τον τότε φονικό σεισμό στην Τουρκία, οργανώθηκε από την ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα της γειτονικής χώρας, στην Κωνσταντινούπολη, μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης, με τη συμμετοχή του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, της Ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη, της Μαρίας Φαραντούρη και του Ζουλφί Λιβανελί.
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής στην Ελβετία ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν!
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων από τη Νάουσα και τη Μακρινίτσα





