Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Best: Οι τελικοί υποψήφιοι για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς

The Best: Οι τελικοί υποψήφιοι για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς

Οι Λιονέλ Μέσι, Καρίμ Μπενζεμά και Κιλιάν Εμπαπέ είναι οι τρεις φιναλίστ ανάμεσα στους οποίους θα κριθεί το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του 2022 από την FIFA.

Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα τους φιναλίστ για το βραβείο «The Best FIFA Men’s Player», με τους Λιονέλ Μέσι, Καρίμ Μπενζεμά και Κιλιάν Εμπαπέ να είναι οι τρεις που θα «μονομαχήσουν».

Ο Μέσι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση, καθώς μετά την κακή πρώτη του χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, φέτος έχει αναγεννηθεί και μετράει ήδη 15 γκολ και 14 ασίστ σε 25 εμφανίσεις με τους πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ φυσικά στην «εκπνοή» του έτους, έφτασε στην απόλυτη κορυφή με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, κατακτώντας το Μουντιάλ του Κατάρ και… τερματίζοντας το ποδόσφαιρο.

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και killer της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μοενζεμά, ο οποίος πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή χρονιά, φτάνοντας ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας και του Champions League με τη «βασίλισσα». Ο Γάλλος επιθετικός επιδιώκει να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τέλος, ο Κιλιάν Εμπαπέ συνέχισε και την περσινή χρονιά να χτίζει τον μύθο του, με εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρί και αποκορύφωμα το καταπληκτικό Μουντιάλ, στο οποίο βγήκε πρώτος σκόρερ, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες μετά από έναν ανεπανάληπτο τελικό, στον οποίο σημείωσε χατ-τρικ.

Ο νικητής θα γίνει γνωστός και θα παραλάβει το βραβείο του σε ειδική τελετή τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 στο Παρίσι.

Οι υποψήφιοι:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024