Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιθανή τιμωρία για τον Ρονάλντο εξαιτίας του σκανδάλου στη Γιουβέντους

Πιθανή τιμωρία για τον Ρονάλντο εξαιτίας του σκανδάλου στη Γιουβέντους

Η τιμωρία με την οποία κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν αποδειχθεί ένοχος στην υπόθεση που εμπλέκεται λόγω της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι πρώην παίκτες της Γιουβέντους που αγωνίζονται πλέον σε άλλες ομάδες, μπορεί να τιμωρηθούν μέχρι και με 30 ημέρες αποκλεισμό, εξαιτίας του πρόσφατου οικονομικού σκάνδαλο με τις μεταγραφές που ανακαλύφθηκε στον σύλλογο του Τορίνο, από τον οποίο αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί.

Η ιταλική εισαγγελία ερεύνησε τον σύλλογο για ψευδά οικονομικά στοιχεία μεταξύ 2018 και 2020, επιβάλλοντας τιμωρίες, μεταξύ άλλων στους Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέτβεντ-οι οποίοι είχαν παραιτηθεί-, αλλά και τον νυν αθλητικό διευθυντή της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος ήταν στη Γιουβέντους εκείνο το διάστημα.

Ποιοι θα ερευνηθούν

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, λέγεται ότι έλαβαν μισθούς εκτός των επίσημων καταγεγραμμένων οικονομικών στοιχείων, έχοντας συμφωνήσει μείωση αποδοχών κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Αν αποδειχτεί ότι ήταν εν γνώσει τους «συνεργοί, μπορεί να τιμωρηθούν με αποκλεισμό 30 ημερών Οι Ιταλοί, με τη σειρά τους είναι πιθανό να ζητήσουν από την FA (αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και τις άλλες ομοσπονδίες την εφαρμογή της τιμωρίας.

Η βρετανική εφημερίδα «SunSport» αναφέρει πάντως ότι η FA δεν είναι ξεκάθαρη σχετικά με το εάν η ποινή πρέπει να εφαρμόζεται αυτόματα ή θα πρέπει να περιμένει οδηγίες από τη FIFA.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024