Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Λιάνη: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να κατεβαίνει στις εκλογές

Δήμητρα Λιάνη: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να κατεβαίνει στις εκλογές

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη τοποθετήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να κατεβαίνει στις εκλογές.

Πολλές ήταν οι φήμες που την ήθελαν τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη να ιδρύει κόμμα το οποίο θα ενστερνιζόταν οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, με την ίδια να παίρνει θέση επί του θέματος.

Φήμες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου το πρωί της Πέμπτης ήθελαν τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου να ιδρύει το δικό της κόμμα που θα ενστερνιζόταν τις αξίες του παπανδρεϊσμού και το οποίο θα ονομαζόταν «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα» και επικεφαλής του θα ήταν η Δήμητρα Λιάνη.

Τελικά η ίδια διέψευσε τα σενάρια πως θα ιδρύσει κόμμα και θα κατέβει στις εκλογές.

«Δεν κάνω δικό μου κόμμα, δεν κατεβαίνω στις επόμενες εκλογές, απέχω από κάθε πολιτική κίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Την είδηση πως η Δήμητρα Λιάνη ιδρύει κόμμα υπό τη σκέπη της έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο το κόμμα ονομάζεται Εθνική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες.

Το πρωί της Πέμπτης η Δήμητρα Λιάνη δήλωσε πως η ίδια δεν αποδέχεται το ρόλο και την ευθύνη της επικεφαλής, όπως της είχε προταθεί. Διάκειται ευμενώς στην όλη προσπάθεια, αλλά θα λάβει τις αποφάσεις της για ενεργό συμμετοχή της σε επόμενο χρόνο

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα ανακοινώνεται ίδρυση κόμματος, το οποίο οριοθετείται ως αμιγώς «ανδρεϊκό» που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Στόχος να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές.

Ωστόσο αν και μέχρι τώρα θεωρείτο πως το κόμμα ιδρύεται υπό τη σκέπη της αγαπημένης μου φίλης Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σήμερα το πρωί δηλώνεται αρμοδίως πως η ίδια δεν αποδέχεται το ρόλο και την ευθύνη της επικεφαλής, όπως της είχε προταθεί.

Διάκειται ευμενώς στην όλη προσπάθεια, αλλά θα λάβει τις αποφάσεις της για ενεργό συμμετοχή της σε επόμενο χρόνο και δεν θα παραστεί στη σημερινή ιδρυτική εκδήλωση.

Το κόμμα άλλωστε δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα.

Θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες.

Σήμερα θα παρουσιαστεί και η προγραμματική διακήρυξη».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024