Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Λιάνη - Ολομέτωπη επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και στο ΚΙΝΑΛ - «Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες Ανδρέα δεν υπάρχει πια»

Δήμητρα Λιάνη – Ολομέτωπη επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και στο ΚΙΝΑΛ – «Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες Ανδρέα δεν υπάρχει πια»

Αναφερόμενη στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους»

«Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια», αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε ανάρτησή της με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση – για μία ακόμη φορά – εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά, αλλά και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά της και εναντίον των Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως ισχυρίζεται η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του ιστορικού κόμματος, «έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομά σου, πολεμώντας όμως στην ουσία την πολιτική σου παρακαταθήκη!».

Αναφερόμενη στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο!».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου, τον αποκαλεί «μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024