
Ο Όουεν Γουίλσον κάνει τον Μπομπ Ρος στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Paint»
Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την επερχόμενη κωμωδία «Paint» και ο πρωταγωνιστής Όουεν Γουίλσον εμφανίζεται με περμανάντ.
Στην ταινία ο Γουίλσον υποδύεται τον Καρλ Νάγκιλ, τον κορυφαίο τηλεοπτικό ζωγράφο του Βερμόντ, ο οποίος έχει ένα φανατικό κοινό, ένα βαν, ακόμη και μια περμανάντ, μέχρι που ένας νεότερος καλλιτέχνης του παίρνει τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Νάγκιλ θυμίζει το αγαπημένο τηλεοπτικό είδωλο, Μπομπ Ρος, ο οποίος ήταν επικεφαλής του εκπαιδευτικού τηλεοπτικού προγράμματος του PBS, «Η Χαρά της Ζωγραφικής» από το 1983 έως το 1994. Έφυγε από τη ζωή το 1995 σε ηλικία 52 ετών.

Photo: Wikimedia Commons
Ο Γουίλσον ηγείται της ταινίας, έχοντας προηγουμένως εμφανιστεί στις ταινίες «Zoolander», «The Royal Tenenbaums», «Bottle Rocket», «Loki» και «The French Dispatch». Ο ηθοποιός έχει επίσης στην ατζέντα του την επερχόμενη ταινία «Haunted Mansion» με τους Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζάρεντ Λέτο και Γουινόνα Ράιντερ.
Η Μπριτ ΜακΆνταμς σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο της ταινίας ενώ μαζί με τον Γουίλσον πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Μικαέλα Ουάτκινς, Κιάρα Ρενέ, Λουίζα Στρους, Στίβεν Ρουτ και Λούσι Φρέιερ.
Η ταινία «Paint» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Απριλίου.
Δείτε το τρέιλερ

- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση





