Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Refurbished συσκευές: Η «πράσινη» λύση που σου επιτρέπει να αγοράσεις iPhone στη μισή τιμή

Refurbished συσκευές: Η «πράσινη» λύση που σου επιτρέπει να αγοράσεις iPhone στη μισή τιμή

Φιλικές για το budget σου, αλλά και τον πλανήτη, οι πλήρως ανακατασκευασμένες συσκευές που διαθέτουν τα Public σε συνεργασία με την iRepair μειώνουν το κόστος ενώ αυξάνουν τις επιλογές σου

Πριν από κάθε σημαντική αγορά – όπως αυτή του νέου σου smartphone ή laptop – σκέφτεσαι πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα: τις ανάγκες που πρέπει να καλύψεις, το (περιορισμένο) budget σου, τη σχέση ποιότητας τιμής. Ενδεχομένως και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της νέας σου συσκευής. Για αυτό και αξίζει να γνωρίσεις την επιλογή των refurbished προϊόντων “second go” που σου επιτρέπουν να μειώσεις το κόστος αγοράς έως και 50%, να ενισχύσεις την κυκλική οικονομία, αλλά και να έχεις τη σιγουριά που σου προσφέρει η σφραγίδα ποιότητας των Public και των iRepair.

Τι ειν’ αυτό που το λένε refurbished;

Δεν έχει τύχει να ξανακούσεις τον όρο; Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για πλήρως ανακατασκευασμένες συσκευές iPhone και laptop που έχουν περάσει από έλεγχο 28 σημείων και στη συνέχεια έχουν επισκευαστεί από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της γνωστής αλυσίδας iRepair ακολουθώντας κορυφαία πρότυπα ποιότητας. Στη συνέχεια, έχοντας γίνει πραγματικά σαν καινούργιες, διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Public και στο Public.gr, μαζί με εμπεριστατωμένη αξιολόγηση που πιστοποιεί ότι είναι 100% λειτουργικά, αλλά και 12 μήνες εγγύηση. Και αν δυσκολεύεσαι λίγο με τις δεσμεύσεις, έχεις τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών.

Ώρα να γνωριστείτε

Θέλεις να του δώσεις a (second) go; Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξεις τη συσκευή που σου ταιριάζει από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων μοντέλων και να εξακριβώσεις αν βρίσκεται στην κατάσταση που σου ταιριάζει. Κάθε “second go” smartphone και laptop που θα βρεις στα Public και τα Public.gr έχει ταξινομηθεί με βάση το σύστημα διαβάθμισης συσκευών σε grades, για να σε διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ουσιαστικά, μια συσκευή χαρακτηρίζεται «grade A» όταν είναι σε άριστη κατάσταση με ανεπαίσθητα ή και κανένα σημάδι χρήσης (μπορεί να είναι ακόμη και αχρησιμοποίητη), «grade B» όταν είναι σε άριστη κατάσταση και έχει εμφανή σημάδια χρήσης και «grade C» όταν είναι σε καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης. Όλες τους, όμως, είναι 100% λειτουργικές και έχουν υγεία μπαταρίας που ξεπερνά το 80%. Με λίγα λόγια, μιλάμε για διαφοροποιήσεις από το πολύ καλό μέχρι το άριστο.

Αν είσαι παραδοσιακός τύπος, μπορείς να τσεκάρεις την κατάστασή τους και από κοντά, σε κάποιο από τα 20 iRepair σημεία που βρίσκονται μέσα στα καταστήματα Public, ενώ σε περίπτωση που προτιμάς τις ηλεκτρονικές αγορές μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου συσκευή από το σπίτι και να την παραλάβεις δωρεάν, εντός 3 εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα.

Refurbished Προϊόντα: Μια εντελώς νέα επιλογή

Όπως μάλλον έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, η κατηγορία των refurbished συσκευών δεν έχει καμία σχέση με τα πατροπαράδοτα μεταχειρισμένα. Αν εξαιρέσεις ότι και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για pre-owned προϊόντα, οι refurbished συσκευές έχουν πλεονεκτήματα που παραπέμπουν περισσότερο στην αγορά μιας νέας, όπως η 12μηνη εγγύηση, η πλήρης σιγουριά για την άριστη κατάσταση και τη λειτουργικότητά τους και η δυνατότητα επιστροφής σε περίπτωση που δεν γίνει το «κλικ».

Refurbished όπως λέμε eco-living

Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο που κάνει τη συγκεκριμένη κατηγορία να ξεχωρίζει, είναι ότι επιλέγοντας το νέο σου iPhone να είναι refurbished, εκτός από το (σημαντικό) οικονομικό κέρδος που έχεις, συμβάλλεις και στην προστασία του πλανήτη. Άλλωστε, δεν αποκλείεται να ξέρεις καλά και από προσωπική εμπειρία ότι σε πολλές περιπτώσεις ο μόνος λόγος που μια συσκευή παύει να χρησιμοποιείται, είναι επειδή ο ιδιοκτήτης της βιάζεται να πάρει στα χέρια του την επόμενη.

Μέσα από την πλήρη και πιστοποιημένη ανακατασκευή των συσκευών, αλλά και τη δική σου προτίμηση, τα Public καταφέρνουν να δώσουν δεύτερη ζωή σε εκατοντάδες smartphone και laptop, που θα μετατρέπονταν πρόωρα σε ηλεκτρονικά απόβλητα, ενώ ταυτόχρονα σου επιτρέπουν να αποκτήσεις ένα προηγμένο προϊόν τεχνολογίας σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Κάπως έτσι, κάνουν πράξη τη φράση “Love Earth”, όπως ονομάζεται η στρατηγική του Ομίλου για την προστασία του περιβάλλοντος και λειτουργούν ως πρότυπο Green Commerce, ανοίγοντας το δρόμο για ακόμη περισσότερες πράσινες πρωτοβουλίες.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024