Η κλήρωση της Σάκκαρη στο τουρνουά της Αυστρίας
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά του Λιντς της Αυστρίας, εκεί όπου θα συμμετάσχει η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μαθαίνει την αντίπαλό της.
Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο tour, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Λιντς (WTA 250) στην Αυστρία.
Η Σάκκαρη θα μπει στη διοργάνωση ως το Νο1 του ταμπλό και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Νούρια Παρίθας Ντίαθ (Νο75), με την αναμέτρησή τους να αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη (07/02) το πρωί. Αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι που θα δώσουν οι δυο τους αλλά μόλις το πρώτο σε επίπεδο WTA.
Οι προηγούμενες αναμετρήσεις τους ήταν σε τουρνουά της ITF, με τη Μαρία να μετράει δύο νίκες, έναντι μιας της Ισπανίδας.
Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Αναστάσια Ποτάποβα, Ανχελίνα Καλίνινα, Μπερνάρντα Πέρα και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.
- LIVE: Άστον Βίλα – Λιλ
- LIVE: Ρόμα – Μπολόνια
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Ηττήθηκε, αλλά προκρίθηκε η Ένωση
- Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου – Με βροχή και κρύο θα κάνουμε παρέλαση
- Μονέ, ένας φτωχός καλλιτέχνης που αναγκάστηκε να πάρει ληστρικό δάνειο
- Παναθηναϊκός – Γιάντραν Σπλιτ 10-11: Επέστρεψαν, αλλά ηττήθηκαν στην εκπνοή οι «πράσινοι»

