Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε το μοντέλο - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε το μοντέλο – Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Δείτε την ανάρτησή της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία κρατά αγκαλιά το μωρό της.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες (9 μήνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ».

Οι αναρτήσεις και ο πατέρας

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Τζούλιας Αλεξανδράτου δημοσίευε στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη της κοιλιά στα social media, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του μωρού της αλλά ούτε και λεπτομέρειες της προσωπική της ζωής.

Σε συνέντευξή της έχει πει για το μωρό της: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του. Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα… Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία».

Τέλος, για τον πατέρα του μωρού έχει αναφέρει: «Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο».

Η ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024