Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου ένα αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί.
Διασώστες τους απεγκλώβισαν και όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το ΙΧ που οδηγούσε ανατράπηκε στη μέση του δρόμου. Τα 4 άτομα εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών στο σημείο.
Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 5 στελέχη για να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.