Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Αριδαίας, στην Πέλλα, με τον 64χρονο διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής να χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο.
Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 07:30 έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο φορτηγό παρέσυρε τον 64χρονο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.