Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τον Παναθηναϊκό στον τελικό (14-4) - Πήραν το Κύπελλο οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τον Παναθηναϊκό στον τελικό (14-4) – Πήραν το Κύπελλο οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό του οποίου επιβλήθηκε με σκορ 14-4, κατακτώντας έτσι το 24ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Το 24ο Κύπελλο της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός που επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four της Πάτρας με σκορ 14-4.

Οι Πειραιώτες βρήκαν αντίσταση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο από τον «αιώνιο» αντίπαλο, όμως στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς, έφτασαν στη νίκη και έτσι κατέκτησαν ακόμα έναν τίτλο για να προσθέσουν στην πλούσια συλλογή τους.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μόλις δύο, από ένα για κάθε σύλλογο, με το 1-1 να είναι και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο σοβαρός και έτοιμος να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Μπούσλιε, Φιλίποβιτς, Φουντούλης (x2) και Γενηδουνιάς σκόραραν και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-2, με τον Αλβέρτη να σκοράρει για τον Παναθηναϊκό.

Δεν άλλαξαν πολλά στο δεύτερο οκτάλεπτο με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν δίχτυα με τους Μουρίκη (x3) και Γενηδουνιά για να φτάσουν στο 10-3, αφού οι «πράσινοι» βρήκαν μονάχα ένα γκολ με δράστη τον Χατζηγούλα.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο όλα είχαν κριθεί και απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Παπαναστασίου, Δήμου, Κολόμβος και Λιαντζίρης σκόραραν για τον Ολυμπιακό, ενώ το τελικό 14-4 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σγουρίδης.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Αντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης, Ν. Σιαμάς, Ζερβουδάκης.

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.






Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024