Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 ερωτικά παιχνίδια για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο όπως του αρμόζει

5 ερωτικά παιχνίδια για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο όπως του αρμόζει

Πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη νύχτα να μείνει αξέχαστη σε εσάς αλλά και στον σύντροφο σας;

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει – μαζί με τη νύχτα της. Και φυσικά μιλάμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την απόλυτη γιορτή των ερωτευμένων.

Προφανώς και δεν περιμένετε εκείνη τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξετε στο ταίρι μας πόσο τον θέλετε. Προφανώς και κάθε μέρα είναι μια αφορμή για να του δείξετε την αγάπη και τον έρωτά σας έμπρακτα.

Πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη νύχτα να μείνει αξέχαστη σε εσάς αλλά και στον σύντροφο σας;

Ακόμα κι αν η 14η Φεβρουαρίου είναι για εσάς ακριβώς ότι είναι η 13η και η 15η του ίδιου μήνα, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική αφορμή για να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή.

Σας παρουσιάζουμε μερικές παιχνιδιάρικες ιδέες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες και στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά και στις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου.

Βάλτε… τις χειροπέδες στο παιχνίδι

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα kinky παιχνίδια και δεν έχετε δοκιμάσει να βάλετε τις χειροπέδες στο παιχνίδι… τι περιμένετε;
Ξεκινήστε ένα παιχνίδι υποταγής, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας από τους δύο παραδίνεται ολοκληρωτικά στα χέρια του άλλου.

Οι χειροπέδες μπορούν να συνδυαστούν και με παιχνίδια ρόλων. Ο ένας είναι αστυνομικός και ο άλλο εγκληματίας που επιτέλους πέφτει στα χέρια των αρχών. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη φαντασία σας…

Bonus tip: Οι χειροπέδες που εκτός από απόλαυση, γυμνάζουν και τα χέρια.

Ώρα να δοκιμάσετε το BDSM

Κι αν σας αρέσουν… ακόμα πιο kinky καταστάσεις, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το BDSM. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι BDSM (πειθαρχία, κυριαρχία, υποταγή, μαζοχισμός) φαντασιώσεις αφορούν έντονα και τα δύο φυλά, με το 93% των γυναικών και το 81% των αντρών να φαντασιώνονται ότι υπόκεινται σε σεξουαλική κυριαρχία, ενώ το 85% των αντρών και το 76% των γυναικών ότι ήταν σεξουαλικά κυρίαρχοι.

Πρόκειται για ερωτικά παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής, που το σεξ είναι σκληρό, ζωώδες και παθιασμένο με έναν επιθετικό τρόπο.

Αν χρειάζεστε ιδέες για αυτό, δείτε τις «50 αποχρώσεις του γκρι» και θα καταλάβετε.

Ξεκινήστε από νωρίς…

Κι αν θέλετε να βάλετε τον σύντροφό σας από νωρίς στο mood όσων θα ακολουθήσουν, ξεκινήστε κάνοντάς του από την αρχή της βραδιάς ένα δώρο... αντιπροσωπευτικό των όσων έχετε στο μυαλό σας.

Δώστε του/της το δώρο αμέσως μόλις βρεθείτε και… αφήστε τον /την να ανυπομονεί μέχρι να φτάσετε σπίτι.

Μετά, η… έκρηξη είναι σίγουρη!

Περνώ και μόνος/ή μου καλά

Κι επειδή δεν είναι δεδομένο ότι όλοι θα έχουμε σχέση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απαρνηθούμε την απόλαυση. Η βραδιά μας ξεκινάει με βόλτα – έξοδο με φίλους και στη συνέχεια επιστροφή στο σπίτι όπου… «όταν εργάζεσαι, ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου».

Η λύση είναι απλή, ωστόσο πολλές φορές της αποφεύγουμε επειδή αποτελεί «ταμπού». Εμείς σπάμε τα «ταμπού» και μιλάμε για δονητές για τις γυναίκες και κούκλες του σεξ για τους άντρες. Δύο λύσεις που υπόσχονται να… καλύψουν το κενό του συντρόφου.

Προσοχή όμως! Πρέπει το προϊόν που θα αγοράσετε να είναι καλής ποιότητας. Δεν είναι να παίζεις με αυτά, αφού πρόκειται να ακουμπήσει πολύ ευαίσθητα σημεία του σώματός μας.

Ότι και αν κάνετε μην ξεχνάτε πόσο κομβική είναι η χρήση του προφυλακτικού, ενώ μην φοβηθείτε να βάλετε στο παιχνίδι σας και το λιπαντικό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024