Μεταγραφικό «μπαμ» από την Ουνιόν Βερολίνου: Εδωσε τα χέρια με Ίσκο!
Στη Γερμανία και την Ουνιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσκο.
Στη Bundesliga θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσκο, με την Ουνιόν Βερολίνου να αποσπά το «ναι» του Ισπανού μέσου, προσθέτοντας βάθος, ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της.
Ο Ίσκο, ο οποίος θα παλέψει να αναζωπυρώσει την κάποτε πολλά υποσχόμενη καριέρα του, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την απόλυση του Λοπετέγκι από τη Σεβίλλη.
Ο 30χρονος άσος μέτρησε ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 19 συμμετοχές στη Σεβίλλη και τώρα, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε, πως η Ουνιόν τα πηγαίνει περίφημα στην εφετινή Bundesliga, όντας στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου!
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442