Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Menarini Hellas: Αποχώρησε από πρόεδρος ο Γ. Συκιανάκης μετά από 34 χρόνια

Menarini Hellas: Αποχώρησε από πρόεδρος ο Γ. Συκιανάκης μετά από 34 χρόνια

Ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας τριών και πλέον δεκαετιών με την αποχώρηση του Γ. Συκιανάκη από την Menarini Hellas – Τον διαδέχεται ο Business Operations Manager Γρηγόρης Πολίτης

Την αποχώρησή του από τη Menarini Hellas, μετά από 34 χρόνια ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Συκιανάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας. Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου καταλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Business Operations Manager, Γρηγόρης Πολίτης.

Ο κ. Συκιανάκης μιλώντας στο στελεχιακό δυναμικό και τους εργαζόμενους της Menarini Hellas ανακοίνωσε ότι «με την είσοδο του 2023 ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη συνεργασία η οποία διήρκεσε τρεις και πλέον δεκαετίες».

Σε κλίμα συγκίνησης, ο απερχόμενος πρόεδρος ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην διάρκεια των 34 ετών, λέγοντας «ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, λίγοι, αλλά αποφασισμένοι να διακριθούμε, έχοντας ως πυξίδα την ποιότητα και την αριστεία. Συνεχώς γινόμαστε περισσότεροι. Η ποιότητα εξελίχθηκε σε πάθος μας και η αριστεία στοιχείο της κουλτούρας μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την επωνυμία της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας, οφείλεται στα αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτουμε καλύπτοντας σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες, στην οργάνωση καθώς και σε όλους εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό, την κινητήριο δύναμη της εταιρείας. Μαζί μεγαλώσαμε ακόμη περισσότερο την εταιρεία, δημιουργώντας δύο νέα τμήματα: των συμπληρωμάτων διατροφής το 2016 και των δερμοαισθητικών το 202, υπό δύσκολες συνθήκες, λόγω της υγειονομικής κρίσης που είχε προκαλέσει η πανδημία. Μαζί επαναλειτουργήσαμε και  μια άλλη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου, την Guidotti Hellas, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας».

Στην εκδήλωση προβλήθηκε εταιρικό βίντεο με τις σημαντικότερες ημερομηνίες – σταθμούς στην πορεία της Menarini υπό την προεδρία και διεύθυνση του κ. Συκιανάκη, ενώ στη συνέχεια εργαζόμενοι και στενοί συνεργάτες του με δώρα τίμησαν την καθοριστική του συμβολή στην ανάδειξη της εταιρείας, η οποία σήμερα απασχολεί 250 εργαζομένους.

Ο Γιώργος Συκιανάκης ανέλαβε τη Menarini το 1989, όταν ο διεθνής φαρμακευτικός όμιλος Menarini εξαγόρασε το 70% της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας ΔΑΜΒΕΡΓΗΣ Α.Ε. που είχε ιδρυθεί το 1935.

Το 1996 η Menarini εξαγόρασε το 100% της ΔΑΜΒΕΡΓΗΣ Α.Ε., μετονομάζοντας την θυγατρική της σε Menarini Hellas A.E.

Από το 1989 μέχρι σήμερα η εταιρεία κυκλοφόρησε στην φαρμακευτική αγορά πολλά πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα κυρίως στην κατηγορία του καρδιαγγειακού συστήματος και του αναπνευστικού, αλλά και σε άλλες  σημαντικές θεραπευτικές κατηγορίες.

Το 2016 η εταιρεία δημιούργησε τμήμα συμπληρωμάτων διατροφής και το 2020 τμήμα δερμοαισθητικών, ενώ επαναλειτούργησε και η Guidotti Hellas, θυγατρική του ομίλου Menarini.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024