Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συγγνώμη που είμαι βαρετός»: Η αποκάλυψη του Ed Sheeran για την ταραχώδη προσωπική του ζωή

«Συγγνώμη που είμαι βαρετός»: Η αποκάλυψη του Ed Sheeran για την ταραχώδη προσωπική του ζωή

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Ed Sheeran; Η εξομολόγηση του τραγουδιστή και η συγγνώμη στους θαυμαστές του.

Το όνομά του είναι αδιαμφισβήτητα συνώνυμο των επιτυχιών. Στα 31 του χρόνια ο Ed Sheeran έχει καταφέρει να σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Όπως όλοι, όμως, επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

Αυτή τη φορά ο Ed Sheeran ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους εκατομμύρια θαυμαστές του. Ανακοίνωσε την επιστροφή του στα social media και υποσχέθηκε να ανεβάζει πιο συχνά περιεχόμενο στους λογαριασμούς του.

Εκτός από απολογητικός, ο Ed Sheeran υπήρξε και ιδιαίτερα εξομολογητικός. Εξήγησε τους λόγους της απουσίας του. Περνούσε μια «ταραχώδη] περίοδο στην προσωπική του ζωή. Τα πράγματα, όμως, άρχισαν να βελτιώνονται και ο διάσημος τραγουδιστής επέστρεψε στα social media.

«Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τους θαυμαστές μου ή τους λογαριασμούς μου στα social media τα τελευταία δύο χρόνια. Και ίσως τα πράγματα που έχω ποστάρει στον λογαριασμό να έχουν γίνει και λίγο βαρετά, λυπάμαι» σημειώνει ο 31χρονος Ed Sheeran.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι περισσότερες αναρτήσεις του είχαν κατά κύριο λόγο διαφημιστικό περιεχόμενο το τελευταία διάστημα. «Ο λόγος που κάνω αυτό το βίντεο είναι επειδή συνέβαιναν κάποια ταραχώδη πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Οπότε δεν είχα όρεξη να είμαι online και να προσποιούμαι ότι είμαι κάτι που δεν είμαι. Ειδικά αφού δεν αισθανόμουν έτσι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια χρονιά που τα είχε όλα για τον Ed Sheeran

Έκανε αυτό το βίντεο για να μοιραστεί με τους θαυμαστές του πως τα πράγματα βελτιώνονται. Θα αρχίσει, όπως ανέφερε, να δημοσιεύει αρκετά πράγματα πλέον στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ήταν στα τέλη του 2022 που αποχαιρέτησε, έστω προσωρινά, τους θαυμαστές του στο Instagram. Είχε διαβεβαιώσει πως θα επέστρεφε για να τους κάνει ξανά καντάδα. Και πράγματι επέστρεψε. Μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του promo βίντεο για το νέο του άλμπουμ, ο κορυφαίος hitmaker δήλωσε ότι άφησε πίσω του το 2022.

Είχε προειδοποιήσει για το διάλειμμά του. «Αποχωρώ τώρα μέχρι το 2023. Τα λέμε τη νέα χρονιά. Με πολλή αγάπη» ήταν το μήνυμα του στα 42 εκατομμύρια θαυμαστές του.

Το 2022 δεν είχε μόνο κακές στιγμές για τον διάσημο τραγουδιστή. Καλωσόρισαν με τη σύζυγό του Cherry Seaborn τον Μάιο τη δεύτερη κόρη τους. Ήταν, όμως, λίγους μήνες νωρίτερα που είχε χάσει τον στενό του φίλο Ed Jamal Edwards στα 31 του χρόνια. Πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από χρήση κοκαΐνης στις 20 Φεβρουαρίου 2022.

«Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα μου είχαν δοθεί οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν αν δεν ήταν ο Jamal» δήλωνε χαρακτηριστικά στο BBC News. Ήταν για καιρό που προσπαθούσε σε μουσικές σκηνές μέχρι να τον ανακαλύψει ο Jamal και να του δώσει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο κανάλι του στο YouTube.

Ήταν νωρίτερα μέσα στον μήνα που ηχογράφησε ένα freestyle rap κομμάτι προς τιμήν του πιο στενού του φίλου που χάθηκε πρόωρα. Η πορεία του Ed Sheeran είναι εντυπωσιακή. Κάθε του κομμάτι και μια νέα επιτυχία. Χωρίς να ξεχνά τον άνθρωπο που τον ανέδειξε καλλιτεχνικά.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024