Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Είμαι CEO χαζομάρας» - Μπέρδεψε τον τοίχο με την πόρτα τουαλέτας και δεν μπορούσε να βγει

«Είμαι CEO χαζομάρας» – Μπέρδεψε τον τοίχο με την πόρτα τουαλέτας και δεν μπορούσε να βγει

Πανικός στα social media με την γκάφα 21χρονης CEO. Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες το video στο TikTok.

Μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτησή της και το βίντεο της 21χρονης CEO δεν άργησε να γίνει viral για την γκάφα της στο TikTok.

«Αν νιώσετε ηλίθιοι, δείτε με να προσπαθώ να βγω από την τουαλέτα από έναν τοίχο», ήταν το σχόλιο της 21χρονης CEO Giorgia από το Newcastle. Η γκάφα της φυσικά δεν άργησε να γίνει viral, αφού νόμιζε ότι είχε «παγιδεύτηκε» στην τουαλέτα της παμπ που διασκέδαζε.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok φαίνεται να σπρώχνει τον τοίχο της τουαλέτας, θεωρώντας πως ήταν η πόρτα της εξόδου. Δεν πτοήθηκε όμως από την γκάφα της και ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Είχε μπερδέψει τον τοίχο με την πόρτα της εξόδου.

Η 21χρονη στάθηκε στην αστεία πλευρά και αυτοσαρκάστηκε, αποκαλώντας τον εαυτό της «CEO της ηλιθιότητας». «Εντάξει δεν μπορώ να βγω από αυτό το μπάνιο», σημειώνε λίγο πριν αφήσει κάτω το κινητό της και αρχίσει να σπρώχνει τον τοίχο.

Η viral γκάφα και ο αυτοσαρκασμός

Η νεαρή κατέγραφε το βίντεο για να το στείλει στον σύντροφό της. Αποφάσισε τελικά να το μοιραστεί στον λογαριασμό της. Η γκάφα της δεν άργησε να γίνει viral, με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές.

«Αφού το ανέβασα, κάλεσα το αφεντικό μου να έρθει πάνω να με σώσει. Δεν απάντησε στο τηλέφωνο, οπότε κοίταξα την απάντηση του φίλου μου στο βίντεο. Μου είχε γράψει «μωρό μου, η πόρτα είναι κυριολεκτικά πίσω σου», σημείωσε χαρακτηριστικά στο FEMAIL.

Αφού είχε πιει λίγη σαμπάνια παραπάνω, σημείωσε πως ήταν μια πλήρης και απόλυτη εγκεφαλική δυσλειτουργία. Ήταν πολύ αστείο, όμως, για να μην το μοιραστεί.

Ήθελε να κάνει κάποιον να γελάσει, όπως άλλωστε έκανε και η ίδια με το λάθος της. Και τα κατάφερε. «Μια χαζή στιγμή δεν καθορίζει την πνευματική ικανότητα κάποιου», σχολίασε χαρακτηριστικά. Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν το βίντεο και θεώρησαν την γκάφα της ως το πιο αστείο πράγμα που έχει γίνει ποτέ.

@gigiwils0nCEO of ditzy

♬ original sound – GIGI

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024