Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλούσε με στέρηση μισθού τις υπαλλήλους που δεν έκαναν σεξ μαζί του ο Χάντερ Μπάιντεν

Απειλούσε με στέρηση μισθού τις υπαλλήλους που δεν έκαναν σεξ μαζί του ο Χάντερ Μπάιντεν

«Στήσε το τηλέφωνο για να σε βλέπω όσο κάνεις ντους», έλεγε ο γιος του Αμερικανού προέδρου στην βοηθό του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Νέες αποκαλύψεις φωτιά για το… μαύρο πρόβατο της οικογένειας των Μπάιντεν.

Δεν έφταναν οι περιπέτειες του Χάντερ με το σεξ, τα ναρκωτικά, τα στριπτιτζάδικα και φυσικά η πολυσυζητημένη απιστία του με τη χήρα του αδελφού του, που δημοσιοποίησε η πρώην σύζυγος του, τώρα αποκαλύπτεται ότι εκβίαζε υπαλλήλους στη νομική του εταιρεία ότι δεν θα τις πλήρωνε, αν δεν έκαναν σεξ μαζί του.

Face Time για σεξ

Σε αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail γίνεται γνωστό ότι ο 52χρονος Χάντερ απειλούσε την 29χρονη βοηθό του, ότι δεν θα της έδινε το μισθό της, εάν δεν έκανε μαζί του Face Time για σεξ. Η ίδια μάλιστα έλαβε τελικά τα χρήματα της μέσω Apple Pay, αφού τον παρακάλεσε να της τα δώσει, επειδή δεν θα μπορούσε να πληρώσει το νοίκι.

Η νεαρή γυναίκα, που δεν κατονομάζεται από τη βρετανική εφημερίδα, εργαζόταν για τον Χάντερ από το 2018 έως το 2019 και είναι η τέταρτη υπάλληλος που είχε υποχρεωθεί να συνάψει ερωτική σχέση μαζί του.

Οικογενειακές προσλήψεις

Έγγραφα από τον εγκαταλελειμμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή του Χάντερ έδειξαν ότι στην λίστα μισθοδοσίας της νομικής εταιρείας του, είχε συμπεριλάβει τη χήρα του αδελφού του, Χάλι Μπαίντεν αλλά και την αδελφή της, Λιζ Σέκουντι, με την οποία είχε επίσης ερωτική σχέση.

Στην ίδια εταιρεία είχε προσληφθεί μάλιστα και η προπονήτρια της κόρης του στο μπάσκετ, σύμφωνα με την πρώην στρίπερ, Λάντεν Ρόμπερτς, η οποία όμως απολύθηκε γρήγορα, όταν τον πληροφόρησε ότι ήταν έγκυος με το παιδί του.

«Καλή τύχη»

Υπενθυμίζεται ότι οι παράνομες δραστηριότητες του Χάντερ Μπάιντεν, κυρίως όσον αφορά τις οικονομικές δοσοληψίες του σε Κίνα και Ουκρανία, δύο χώρες στις οποίες εργαζόταν στο παρελθόν, βρίσκονται υπό διερεύνηση από το 2018 και αρκούν για τη στοιχειοθέτηση ποινικής δίωξης.

Ο Τζο Μπάιντεν πάντως ερωτηθείς από το CNN τον περασμένο Οκτώβριο για όλα τα παραπάνω είχε τονίσει πως αγαπά τον γιο του και είναι υπερήφανος για την πρόοδο που καταγράφει ειδικά στο κομμάτι των εθισμών του. Τον Νοέμβριο, όταν το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα λίγο μετά τις ενδιάμεσες εκλογές, απάντησε ως πρόεδρος και λιγότερο ως πατέρας, ευχόμενος στον γιο του, «καλή τύχη»…

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024