Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πικέ: Δύσκολες στιγμές για τη σύντροφo του

Πικέ: Δύσκολες στιγμές για τη σύντροφo του

Το 23χρονο μοντέλο αντιμετωπίζει μπαράζ μίσους από τους θαυμαστές της Σακίρα.

Η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ μάλλον δεν περνά εύκολα, παρά τον φλογερό έρωτα της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι της Σακίρα, έχει μπει στο επίκεντρο των θαυμαστών της διάσημης τραγουδίστριας. Μάλιστα, η 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, Κλάρα Τσία Μάρτι φέρεται να κάνει τηλεργασία από το σπίτι των γονιών της στην Ισπανία προκειμένου να γλιτώσει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δύσκολες στιγμές του πανέμορφου μοντέλου

Η 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, Κλάρα Τσία Μάρτι φέρεται να κάνει τηλεργασία από το σπίτι των γονιών της στην Ισπανία προκειμένου να γλιτώσει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Την σταματούν στο δρόμο, της τραγουδούν το τραγούδι, όλοι την αναγνωρίζουν αλλά είναι αρκετά ντροπαλή κοπέλα», σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Λορένα Βάσκεζ. Ο δημοσιογράφος Σαούλ Ορτίζ, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την 23χρονη, υποστήριξε ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με μπαράζ μίσους λόγω του τραγουδιού «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» της Σακίρα, της πρώην του Ζεράρ Πικέ. «Ήταν στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ ημέρες, κάνοντας τηλεργασία. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι ένα κορίτσι 23 ετών και σε κουβεντιάζει η Ισπανία και όλος ο πλανήτης», σημείωσε.

Το πρώην διάσημο ζευγάρι έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη μετά τον χωρισμό του. Όσο για τη Σακίρα που περνά πολύ δύσκολα έδωσε την απάντηση της και από το περιβοήτο καινούργιο τραγούδι. Εμμέσως πλην σαφώς στον Πικέ και την Κλάρα Τσία, με έναν στίχο να λέει: «Συγγνώμη μωρό μου, έπρεπε να σε είχα πετάξει έξω πριν από καιρό… Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου».

Σε έναν άλλο στίχο, «φωτογραφίζει» την Κλάρα Τσία, τραγουδώντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo/ Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio» και ο Πικέ απάντησε στο τραγούδι με το να εμφανιστεί στη δουλειά με ένα Renault Twingo αξίας 8.000 λιρών.

Παράλληλα συνέχισε τον πόλεμο στον φερόμενο ως άπιστο πρώην της και απαγόρευσε ακόμη και στους δύο γιους της, τον Σάσα, 7 ετών, και τον Μίλαν, 10 ετών, να αποκαλούν τη μαμά του Πικέ «γιαγιά», και σύμφωνα με τη Marca, η πεθερά είναι «συντετριμμένη από τον πόλεμο που εξαπέλυσε η Σακίρα»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024