Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σασουόλο διέσυρε την Μίλαν (2-5)

Η Σασουόλο διέσυρε την Μίλαν (2-5)

Μαύρα χάλια η Μίλαν και ιστορικός εντός έδρας διασυρμός (2-5) από τη Σασουόλο του Κυριακόπουλου!

Βλέπεις το σκορ και δεν το πιστεύεις: Πέντε γκολ κατάφερε και δέχθηκε μέσα στο Σαν Σίρο η Μίλαν! Η πρωταθλήτρια Ιταλίας διασύρθηκε από τη Σασουόλο του Κυριακόπουλου (2-5), με το κάζο να είναι κάτι παραπάνω από ντροπιαστικό.

Η μία «σφαλιάρα» διαδέχεται την άλλη για την ομάδα του Πιόλι, που καταρρέει στην εφετινή Serie A. Η Σασουόλο ταπείνωσε τη Μίλαν, που αγνοεί τη χαρά της νίκης τις τελευταίες αγωνιστικές. Κάπως έτσι και μετά από 20 ματς, η κάτοχος του τίτλου, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τετράδας (στο -1 η Λάτσιο). Στους 38 πόντους και την 4η θέση οι «ροσονέρι», που έχουν πει… αντίο στις ελπίδες για back to back (στο +12 και με ματς περισσότερο η πρωτοπόρος Νάπολι).

Ο νέος διασυρμός της ομάδας του Πιόλι ήταν ιστορικός από πολλές απόψεις. Η τελευταία φορά που η Μίλαν δέχθηκε 5 γκολ εντός έδρας σε αγώνα για την Serie A, ήταν στις 6 Απριλίου του 1997 όταν είχε ηττηθεί με 1-6 από την Γιουβέντους. Παράλληλα, οι ροσονέρι δέχθηκαν 4+ γκολ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Παρόλα αυτά, η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς, με τον Ζιρού να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Σασουόλο. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR, το γκολ του Γάλλου επιθετικού ακυρώθηκε.

Μετά από αυτήν την απόφαση, η ομάδα του Πιόλι κατέρρευσε. Σαν να εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο. Μέσα σε διάστημα 11 λεπτών, η εστία της παραβιάστηκε τρεις φορές από τους φιλοξενούμενους!

Αρχικά, στο 19ο λεπτό, ο Ντεφρέλ άνοιξε το σκορ, με τον Φρατέσι στη συνέχεια να νικάει τον Ταταρουσάνου για το 0-2. Προσωρινά, η Μίλαν μείωσε με κεφαλιά του Ζιρού, στο 24ο λεπτό, αλλά στο μισάωρο και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η Σασουόλο πλήγωσε ξανά την… εξαφανισμένη άμυνα των ροσονέρι. Ο Μπεράρντι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Το… πάρτι της Σασουόλο συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λοριέν νίκησε στο σπριντ τον Καλάμπρια, ο αμυντικός της Μίλαν τον ανέτρεψε εντός περιοχής και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λοριέν ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 1-4.

Ο εφιάλτης δεν είχε τελειωμό για τη Μίλαν και στο 79ο λεπτό, ο Μπεράρντι έκλεψε την μπάλα από τον Ερναντές, έκανε το γύρισμα και ο Ενρίκε έγραψε το 1-5. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Οριγκί στο 81′.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Καλουλού, Γκάμπια, Ερναντές, Κρούνιτς (70′ Πομπέγκα), Τονάλι, Σαλεμάκερς (70′ Μεσίας), Ντε Κετελάρε (46′ Λεάο), Ρέμπιτς (71′ Οριγκί), Ζιρού

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τρεσόλντι, Έρλιτς, Μαρκίτσα (46′ Κυριακόπουλος), Ροζέριο, Φρατέσι (77′ Τόρστβεντ), Ομπιάνγκ, Τραορέ, Μπεράρντι (84′ Φεράρι), Λοριέν (76′ Άλβαρες)

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024