Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Ο Γιαννιώτης έδωσε τον βαθμό στους Περιστεριώτες

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Ο Γιαννιώτης έδωσε τον βαθμό στους Περιστεριώτες

Με τον Αντρέα Γιαννιώτη να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Ζωσιμάδες (1-1).

Από μηχανής… Γιαννιώτης, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο!

Ο Ελληνας γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι του Νίνη στις καθυστερήσεις, με τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο να μένουν στο 1-1 στους Ζωσιμάδες.

Μετά και από το αποψινό αποτέλεσμα, η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται τρεις θέσεις πιο κάτω και στους 19 βαθμούς.

Τρομερός ο ρυθμός της αναμέτρησης, με πολλές φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Σόρια σκόραρε για τον ΠΑΣ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 32′ οι Γιαννιώτες βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν ξανά και αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε. Ο Πήλιος πέρασε ωραία από αριστερά τον Ροτάριου, έκανε τη σέντρα, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά και ο Μπάλαν από κοντά δεν είχε δύσκολο έργο για το 1-0.

Στο 52′ ο Ατρόμητος απείλησε με τον Κιάρτανσον από κοντά μετά την κεφαλιά του Στρούγγη, με τον ΠΑΣ να έχει αφήσει χώρο στους φιλοξενούμενους. Τελικά, στο 77΄ήρθε η ισοφάριση για τους Περιστεριώτες. Με υπέροχο σουτ από το πρώτο δοκάρι, ο Τζοβάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1.

Ο Γιαννιώτης στο 89′ απέκρουσε το σουτ του Καραχάλιου και στο 90′ ο Χατζηισαΐας κράτησε τον Τζίμα, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει το πέναλτι. Ο Νίνης εκτέλεσε, αλλά ο έμπειρος κίπερ απέκρουσε, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Ετσι, η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Tσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ν. Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024