Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Ελληνίδα ζήτησε κέτσαπ σε εστιατόριο - Δεν πάει ο νους σας τι της έφεραν

Ιταλία: Ελληνίδα ζήτησε κέτσαπ σε εστιατόριο – Δεν πάει ο νους σας τι της έφεραν

Χαμός στα σχόλια στο TikTok!

Τα ζυμαρικά θεωρούνται συνώνυμο της ιταλικής κουλτούρας και γαστρονομίας και αποτελούν καθημερινή συνήθεια των Ιταλών.

Οι στατιστικές λένε ότι ένας Ιταλός καταναλώνει κατά μέσο όρο περίπου 28 κιλά ζυμαρικά τον χρόνο. Οι συνδυασμοί άπειροι και οι αυτοσχεδιασμοί πολλοί. Τα μακαρόνια άλλωστε είναι για όλους, τόσο για αυτούς που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι απλό, όσο και για εκείνους που θέλουν να βάλουν όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους στην κουζίνα.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια «όρια». Όταν για παράδειγμα ακούν ότι πάνω στα ζυμαρικά προσθέτουμε κέτσαπ γίνονται έξαλλοι και προσβάλλονται. Το θεωρούν «ιεροσυλία» και φέρνουν τον κόσμο άνω κάτω.

Απόδειξη το παρακάτω βίντεο στο TikTok. Μια Ελληνίδα, η οποία βρέθηκε σε ένα εστιατόριο της γειτονικής χώρας, «τόλμησε» να προκαλέσει τον σερβιτόρο του καταστήματος, ζητώντας του να της φέρει λίγη κέτσαπ.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα ζήτησε κέτσαπ για την καρμπονάρα της, κάτι που έκανε έξαλλο τον σερβιτόρο, ο οποίος της εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το επιτρέψει μέσα στο μαγαζί που δουλεύει.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί και φώναξε τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, προκειμένου να της εξηγήσει κι αυτός πόσο λάθος είναι το να ρίξει κέτσαπ πάνω στα ζυμαρικά της.

Το βίντεο μετρά χιλιάδες προβολές, ενώ τα σχόλια είναι απολαυστικά. «Αφού δεν σε πέταξε έξω τυχερή είσαι», «Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί πιστεύουν όλοι ότι είναι αμαρτία η κέτσαπ στα μακαρόνια», «Συμπάσχω. Έχω ζητήσει και ψωμί και παραλίγο να μου φέρουν καραμπινιέρι», «Καλύτερα να τους βρίσεις, παρά να ζητήσεις κέτσαπ για τα μακαρόνια», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Δείτε το βίντεο

@emmanouf_ @ms.koun #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – emmanouf_

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024